Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira hihetetlen sok embernek, hogy egy lány szeret szopni és izgatja?
Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 22:14
2/15 anonim válasza:
Én elhiszem! Ismerj meg és csinálhatod amennyit szeretnéd!
3/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem hihetetlen!
Volt egy szexkapcsolatom, és a leányzó szó szerint imádott szopni! És tudott is cefetül!
Mindig azzal dicsértem, hogy ha az egyetemen lenne "szopásos tanszék", akkor ott címzetes tanszékvezető professzor lehetne!
4/15 anonim válasza:
Eddig a legtöbb lány, akivel együtt voltam, imádott kényeztetni, szerintem akinek saját tapasztalata ennek ellenkezőjét mutatja, az gondolkodjon el önmagán, szexkultúráján, esetleg higiéniás szokásain..
5/15 anonim válasza:
Talán azért hihetetlen, mert a nők többsége ezt nem meri bevallani nyiltan!
6/15 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés.
Én akárhova odaírom h szeretek sz*pni, és nagyon élvezem is azt kapom h biztos kamu vagyok
L
7/15 anonim válasza:
nem tudom. engem is szoptak már jóízűen többször is. Én fiúként meg simogatni szeretem a csajokat. a hátukat is sokáig. lehet hogy néhány csaj szerint meg ez kamu mert egy rövidebb simogatásért is koldulniuk kell a férjüknek.
amugy ne foglalkozz vele ha nem hiszik el.
27f
8/15 anonim válasza:
Páro is imáfja érzékiem,és durván egyaránt.
10/15 anonim válasza:
Én is szeretek szopni, anélkül el se tudnám képzelni a szexet. 35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!