Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan hihetetlen h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen h vannak férfiak aki tényleg sokáig bírják?

Figyelt kérdés

tény h az átlag idő nem sok 10-15 perc talán

de ugyebár ebben benne vannak azok akik csak pár perc vagy rögtön behatolás után elmennek

de benne vannak azok is akik nagyon sokáig bírják, vagy akár szabályozni tudják ezt

a párom az utóbbi

és ha leírom h nálunk bizony a szex nem 10 perc hanem akár órákig is tart egyből leszólnak

ha belegondoltok a szex nem csak maga az aktus hanem ami körülötte van az is az.

együtt zuhanyzás, masszázs, test ápolozás, előjáték, petting, orál, aktus, orál, aktus, petting, simogatás levezetés, zuhanyzás,

de volt olyan h orgazmus kontrollt játszottunk, kikötve és majd másfél órát izgatott és lebegettet orgazmus előtt,

szóval a 2 óra szerintem egyáltalán nem sok ...

2018. febr. 3. 06:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hihetetlen mert én is sokáig birom de nem 2 órát.

Jaaaaaa, és nem számolom bele a zuhanyzást, masszázst, testápolást, törölközést stb

2018. febr. 3. 07:10
 2/13 A kérdező kommentje:

tudja irányítani

vagyis akkor élvez el mikor ö neki alkalmas/akarja/etc.

ha 10percunk van akkor akkor, ha egy éjszaka akkor mikor már én majdnem kidőltem

de csak 1x képes rá naponta

2018. febr. 3. 07:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nagyon jó nektek. De én el nem tudnám képzelni, hogy minden egyes nap 2 óráig húzzuk az aktust, kicsit túlzásnak tűnik ha amúgy rendszeresen adott. Az pedig csúsztatás, hogy arra hivatkozol, hogy másoknak 10 perc, nektek meg a zuhanyzás is beleszámolódik. Hát annak van értelme, ha a dolgokat egymással hasonlítod össze. Én naponta 11 órát dolgozom, mert el is kell indulni, és ebédelni is kell közben.
2018. febr. 3. 07:30
 4/13 A kérdező kommentje:

Atlagot irtam :-)

A parom es en is a minosegre helyezzuk a hangsulyt. Nem az a fontos h gyorsan tullegyunk rajta. Bar van olyan is.

Mivel heti 1-2x tudunk talalkozni igy ez fontos.

Kreativak vagyunk mindketten, szeretunk jatszani az agyban

Es ha mar ott vagyunk akkor miert ne tegyuk meg ?

2018. febr. 3. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kell beleszámolni, ha összehasonlítani akarod, akkor félrevezető. És a legtöbb ember tudja kontrollálni egy bizonyos pontig, én is el tudom húzni egy órára onnantól, hogy berakom. És rászámolva fél óra előjátékot és egy óra bújást az máris több mint kétszer annyi lesz, elég megtévesztő.
2018. febr. 3. 07:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez úgy van hogyha egy új lánnyal vagyok akkor első, második alkalommal szinte azonnal beleélvezek. Nem tudok mit tenni... De harmadik alkalommal már akármeddíg bírom, amikor a lány jelzi hogy már nem bír többet akkor jöhet:)
2018. febr. 3. 08:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Latod nem is olyan nehez osszehozzni azt a 2-3 orat

:-)

2018. febr. 3. 08:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen pasas vagyok. És mindig olyanokkal hoz össze a sors, akinek már 40 perc is túl sok.
2018. febr. 3. 09:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A szex, az szex. Nem zuhanyzás, nem masszázs, meg testápolás, stb. A szexben a simogatás, a csókok, az orál, és maga az aktus tartozik bele. És ha egy pasi nálam csak és kizárólag ezeket beleértve bírná 2 óra hosszát, hát nekem nem kéne. Számomra egy fél órás együttlét előjátékkal együtt sokkal előnyösebb és ideálisabb, mint órákon keresztül kamatyolni. Pedig imádom a szexet, kísérletező és szenvedélyes vagyok, de isten őrizz, hogy órákon át csak szexeljek. Kell a pihenő, kell egy kicsit mással foglalkozni, aztán jöhet a következő menet.

Meg aztán eljön majd az az idő, amikor jön vagy jönnek a gyerekek, akkor bizony nagy s..rban lesztek, mert ezt gyakorlatilag el is felejthetitek. :)

2018. febr. 3. 10:15
 10/13 anonim ***** válasza:

az én barátom is tudja irányítani, és sokáig bírja, néha már én mondom azt, hogy elég :D

ő szerintem bírná két óráig előjátékot is beleszámítva, nekem viszont kell a pihenés, és inkább legyen több menet... mivel nagy a farka egy idő után nekem már nem jó, elkezd fájni

25L

2018. febr. 3. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!