Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen h vannak férfiak aki tényleg sokáig bírják?
tény h az átlag idő nem sok 10-15 perc talán
de ugyebár ebben benne vannak azok akik csak pár perc vagy rögtön behatolás után elmennek
de benne vannak azok is akik nagyon sokáig bírják, vagy akár szabályozni tudják ezt
a párom az utóbbi
és ha leírom h nálunk bizony a szex nem 10 perc hanem akár órákig is tart egyből leszólnak
ha belegondoltok a szex nem csak maga az aktus hanem ami körülötte van az is az.
együtt zuhanyzás, masszázs, test ápolozás, előjáték, petting, orál, aktus, orál, aktus, petting, simogatás levezetés, zuhanyzás,
de volt olyan h orgazmus kontrollt játszottunk, kikötve és majd másfél órát izgatott és lebegettet orgazmus előtt,
szóval a 2 óra szerintem egyáltalán nem sok ...
Nem hihetetlen mert én is sokáig birom de nem 2 órát.
Jaaaaaa, és nem számolom bele a zuhanyzást, masszázst, testápolást, törölközést stb
tudja irányítani
vagyis akkor élvez el mikor ö neki alkalmas/akarja/etc.
ha 10percunk van akkor akkor, ha egy éjszaka akkor mikor már én majdnem kidőltem
de csak 1x képes rá naponta
Atlagot irtam :-)
A parom es en is a minosegre helyezzuk a hangsulyt. Nem az a fontos h gyorsan tullegyunk rajta. Bar van olyan is.
Mivel heti 1-2x tudunk talalkozni igy ez fontos.
Kreativak vagyunk mindketten, szeretunk jatszani az agyban
Es ha mar ott vagyunk akkor miert ne tegyuk meg ?
Latod nem is olyan nehez osszehozzni azt a 2-3 orat
:-)
A szex, az szex. Nem zuhanyzás, nem masszázs, meg testápolás, stb. A szexben a simogatás, a csókok, az orál, és maga az aktus tartozik bele. És ha egy pasi nálam csak és kizárólag ezeket beleértve bírná 2 óra hosszát, hát nekem nem kéne. Számomra egy fél órás együttlét előjátékkal együtt sokkal előnyösebb és ideálisabb, mint órákon keresztül kamatyolni. Pedig imádom a szexet, kísérletező és szenvedélyes vagyok, de isten őrizz, hogy órákon át csak szexeljek. Kell a pihenő, kell egy kicsit mással foglalkozni, aztán jöhet a következő menet.
Meg aztán eljön majd az az idő, amikor jön vagy jönnek a gyerekek, akkor bizony nagy s..rban lesztek, mert ezt gyakorlatilag el is felejthetitek. :)
az én barátom is tudja irányítani, és sokáig bírja, néha már én mondom azt, hogy elég :D
ő szerintem bírná két óráig előjátékot is beleszámítva, nekem viszont kell a pihenés, és inkább legyen több menet... mivel nagy a farka egy idő után nekem már nem jó, elkezd fájni
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!