Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt írtam egy nőnek, rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?

Figyelt kérdés

2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt

üzenet 1 már tartós beszélgetés után:

te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...

valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam

ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.

2-es üzenet:

(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)

erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"

erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D

nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?

2019. aug. 11. 10:22
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
7%

Szia! :)

Én szívesen randiznék veled, de anyukám nem engedi :cccc

2019. aug. 11. 14:23
 42/46 anonim ***** válasza:
94%

Ha írásban viccelsz, akkor sztem jobb, ha utána raksz egy smiley-t... vagy legalább olvasd át, és próbáld meg elképzelni, hogy 100%-ig egyértelmű-e a másiknak, ha nem lá

t a fejedbe, hogy vicc-e vagy nem... sajnos elég anyuci pici fiát ismerek ahhoz, hogy simán elhiggyem egy pasiról, hogy komolyan gondolta.

2019. aug. 11. 14:37
 43/46 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon gyerekesen viselkedsz emiatt nem lesz neked nőd
2019. aug. 11. 14:40
 44/46 anonim ***** válasza:
85%
Sosem értettem ezt a "neked milyen pasik jönnek be?" kérdést... Ha szimpatikus vagy neki, akkor úgyis beszélni fog veled, ha nem akkor nem.. Ha azt írja, hogy 190 felettiek te meg 185 vagy akkor elmész magasító műtétre? Tényleg nem erősséged a kommunikáció. Ezek meg nagyon gáz szövegek
2019. aug. 11. 14:41
 45/46 anonim ***** válasza:
91%
A másodiknak az első mondata tetszett, de az utána lévő dolgok hazavágták.
2019. aug. 11. 16:08
 46/46 anonim ***** válasza:
82%

miert nem lehet egy not ugy megkozeliteni,hogy nem a vagyaidat,es a szexualis keszteteseidet zuditod rajuk,hanem csak siman erdeklodsz feloluk?.. ha mar rogton azt kezded hogy folyik a nyalad,meg hasonlok,akkor meg is mit gondolsz,ki a pi..a vesz komolyan?

erdeklodj roluk jo ember...a nok imadnak magukrol beszelni.. erdeklodj a hobbijukrol,arrol hogy milyen a szemelyiseguk,vagy csak kerdezd meg hogy aludtak baskker.. a poenok meg majd jonnek maguktol

semmi szukseg az ilyen eroltetett betanult szrokra.. en speciel azt szeretem erezni,hogy a masik szemeben erdekes vagyok,es kivancsiva teszem.nem azt hogy egy darab hus vagyok,akit jo lenne mar egyszer jol megrakni..

2019. aug. 11. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!