Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?
2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt
üzenet 1 már tartós beszélgetés után:
te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...
valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam
ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.
2-es üzenet:
(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)
erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"
erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D
nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?
Szia! :)
Én szívesen randiznék veled, de anyukám nem engedi :cccc
Ha írásban viccelsz, akkor sztem jobb, ha utána raksz egy smiley-t... vagy legalább olvasd át, és próbáld meg elképzelni, hogy 100%-ig egyértelmű-e a másiknak, ha nem lá
t a fejedbe, hogy vicc-e vagy nem... sajnos elég anyuci pici fiát ismerek ahhoz, hogy simán elhiggyem egy pasiról, hogy komolyan gondolta.
miert nem lehet egy not ugy megkozeliteni,hogy nem a vagyaidat,es a szexualis keszteteseidet zuditod rajuk,hanem csak siman erdeklodsz feloluk?.. ha mar rogton azt kezded hogy folyik a nyalad,meg hasonlok,akkor meg is mit gondolsz,ki a pi..a vesz komolyan?
erdeklodj roluk jo ember...a nok imadnak magukrol beszelni.. erdeklodj a hobbijukrol,arrol hogy milyen a szemelyiseguk,vagy csak kerdezd meg hogy aludtak baskker.. a poenok meg majd jonnek maguktol
semmi szukseg az ilyen eroltetett betanult szrokra.. en speciel azt szeretem erezni,hogy a masik szemeben erdekes vagyok,es kivancsiva teszem.nem azt hogy egy darab hus vagyok,akit jo lenne mar egyszer jol megrakni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!