Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?
2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt
üzenet 1 már tartós beszélgetés után:
te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...
valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam
ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.
2-es üzenet:
(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)
erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"
erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D
nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?
Be ne jelöld facebookon!
Azért tiltott, mert nem érdekled őt, és ezt a leghatározottabban akarta értésedre juttatni.
Ha ezek után bejelölöd, még tolakodó is vagy.
Most ez komoly?
Itt kérsz tanácsokat? nincsenek neked haverjaid?
Az első nem volt annyira rossz, de a második nagyon gáz volt. Felejtsd el h ismerkedésnél felhozod anyucit, és még a mamidat is beveted.
Ez írtó gáz.
Nőlj már fel! és tanulj meg a lányokkal normálisan beszélni. Add önmagad, nem kell ilyen szar dumákkal erőlködnöd.
L
Mit szólnának hozzá? Akinek tetszik az válaszol, akinek nem az meg nem - ezt szólják hozzá, 2 levélváltásból ne vonj le következtetést.
A nők 99,99%-a viszont nem válaszol az előre gyártott sablonüzenetekre, bármennyire is jó dumának tűnik.
egyelőre itt a komment szekcióban nagyon megoszlóak a vélemények....
egyfajta vélemény szerint az 1-es jó volt, a 2-es rossz, egyeseknél pedig fordítva...
akkor abban kiegyezhetünk, hogy ezek a stílusú szövegek magas rizikófaktorúak?
egyébként ezek nem előre gyártott szövegek, szimplán kipattantak a fejemből.
"de lúzer vagyok nagyon
ezen kéne változtatni, csak nem tudom, hogy"
Kezdj el férfiakkal ismerkedni
Nem azért, de látszik, hogy nem előre legyártott szöveg, az előre legyártott dumák legalább nyelvileg helyesek és át vannak fésülve tartalmilag :).
A rizikófaktor inkább abban van, hogy szűrés nélkül elküldöd, ami a fejedben van, és nem állsz neki leellenőrizni, hogy biztos jól hangzik-e, nincs-e benne semmi ciki plusz nyelvileg helyes-e.
az a mama az a vicc része
azt hittem hogy az érthető az embereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!