Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt írtam egy nőnek, rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?

Figyelt kérdés

2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt

üzenet 1 már tartós beszélgetés után:

te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...

valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam

ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.

2-es üzenet:

(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)

erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"

erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D

nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?

2019. aug. 11. 10:22
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
88%

Be ne jelöld facebookon!

Azért tiltott, mert nem érdekled őt, és ezt a leghatározottabban akarta értésedre juttatni.

Ha ezek után bejelölöd, még tolakodó is vagy.

2019. aug. 11. 12:33
 32/46 anonim ***** válasza:
97%

Most ez komoly?

Itt kérsz tanácsokat? nincsenek neked haverjaid?

Az első nem volt annyira rossz, de a második nagyon gáz volt. Felejtsd el h ismerkedésnél felhozod anyucit, és még a mamidat is beveted.

Ez írtó gáz.

Nőlj már fel! és tanulj meg a lányokkal normálisan beszélni. Add önmagad, nem kell ilyen szar dumákkal erőlködnöd.

L

2019. aug. 11. 12:34
 33/46 anonim ***** válasza:
92%
öregem,az 1.üzenetet még olvasni is kínos volt,a 2.üzenet viszont megröhögtetett. hagyd az erőltetett humort,fogd vissza magad,ne ömlengj! viszont érdeklődj,kérdezd,dicsérd akkor is ha hazugság. a motoros téma a rendőrcsajnál akár előny is lehetett volna de azt elkúrtad. ja és ne erőltesd vele a témát,hacsak nem akarod hogy még zaklatással is vádoljanak :D ez a csajozás olyan,mint edisonnál a villanykörte megalkotása(hacsak nem vagy jóképű,sikeres,vonzó fickó)a már említett marhaságaidat hétvégente valami szórakozóhelyen kellene elsütnöd,miután sikeresen meghívtad a csajt 2-3 italra.próbáld ki élőben haver,ezt mint férfi a férfinak mondom(ha már elfogadott 2-3 piát,bármilyen süketelést meghallgat)
2019. aug. 11. 12:44
 34/46 anonim ***** válasza:
11%

Mit szólnának hozzá? Akinek tetszik az válaszol, akinek nem az meg nem - ezt szólják hozzá, 2 levélváltásból ne vonj le következtetést.

A nők 99,99%-a viszont nem válaszol az előre gyártott sablonüzenetekre, bármennyire is jó dumának tűnik.

2019. aug. 11. 13:14
 35/46 A kérdező kommentje:

egyelőre itt a komment szekcióban nagyon megoszlóak a vélemények....

egyfajta vélemény szerint az 1-es jó volt, a 2-es rossz, egyeseknél pedig fordítva...

akkor abban kiegyezhetünk, hogy ezek a stílusú szövegek magas rizikófaktorúak?

egyébként ezek nem előre gyártott szövegek, szimplán kipattantak a fejemből.

2019. aug. 11. 13:26
 36/46 anonim ***** válasza:
92%

"de lúzer vagyok nagyon

ezen kéne változtatni, csak nem tudom, hogy"

Kezdj el férfiakkal ismerkedni

2019. aug. 11. 13:41
 37/46 anonim ***** válasza:
91%
Minden nőnek másféle üzenet jön be. Alapból függ attól, hogy a nő lekezelő vagy normális hangnemben ír neked, nagyon sok része vannak egy megfelelő kommunikáció lekezelésének. Tudni kell, kinek mit és hogyan kell írni.
2019. aug. 11. 13:45
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
A második tök jó lett volna, de a végén a nagymamával meg anyucival elrontottad. Így elég gáz lett.
2019. aug. 11. 14:17
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de látszik, hogy nem előre legyártott szöveg, az előre legyártott dumák legalább nyelvileg helyesek és át vannak fésülve tartalmilag :).

A rizikófaktor inkább abban van, hogy szűrés nélkül elküldöd, ami a fejedben van, és nem állsz neki leellenőrizni, hogy biztos jól hangzik-e, nincs-e benne semmi ciki plusz nyelvileg helyes-e.

2019. aug. 11. 14:19
 40/46 A kérdező kommentje:

az a mama az a vicc része

azt hittem hogy az érthető az embereknek...

2019. aug. 11. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!