Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt írtam egy nőnek, rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?

Figyelt kérdés

2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt

üzenet 1 már tartós beszélgetés után:

te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...

valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam

ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.

2-es üzenet:

(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)

erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"

erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D

nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?

2019. aug. 11. 10:22
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%

Hát én nem akarlak megbántani, de ezek a szövegek, elég pocsékok. 😅

Szerintem maradj a normális beszélgetéseknél, és hanyagold ezeket.

2019. aug. 11. 10:26
 2/46 anonim ***** válasza:
83%
Ez humor akart lenni?
2019. aug. 11. 10:26
 3/46 anonim ***** válasza:
76%
Egy nő se szereti ha anyuci kicsi fia vagy, hát még a nagymama is...
2019. aug. 11. 10:27
 4/46 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon gáz vagy ezekkel a szövegekkel és szinte biztos vagyok benne hogy szűz is.
2019. aug. 11. 10:27
 5/46 anonim ***** válasza:
77%
Elég creepy szövegek 😅 Bár neked legalább van matched.
2019. aug. 11. 10:29
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét szöveg borzalmas:D
2019. aug. 11. 10:30
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezek azok a tipikus szövegek, amiket a csajok megmutatnak a barátnőiknek, és azon röhögnek borozgatás közben. Mondom ezt úgy hogy csaj vagyok..
2019. aug. 11. 10:31
 8/46 anonim ***** válasza:
21%
Igazi balek
2019. aug. 11. 10:49
 9/46 anonim ***** válasza:
9%
Az első kicsit erős, a második szerintem jó. Okos nem lehetsz, mert ha szokásos a szöveg, akkor megkapod, hogy sablonos vagy, nincs benned semmi eredeti. Ha megpróbálkozol valami egyedivel, akkor meg megijednek, mert más vagy, mint a többség. A fotód a döntő. Ha az nem jó, akkor bármit írsz, rossz lesz, ha viszont tetszel valakinek, akkor a szöveged is tetszeni fog neki.
2019. aug. 11. 10:58
 10/46 anonim ***** válasza:
39%

7-esnek igaza van.

Egyszer küldött nekem egy pasi ismeretlenül egy egész alakos fotót, amin az ágyon áll térdzokniban álló farokkal.

Kitöröltem amikor lett pasim, de azóta is bánom, az emberek nem hiszik el, hogy van ilyen balek.

Pedig milyen jókat nevettünk rajta...

És igen, mind a kettő szöveged nyálasodó és kimódolt.

2019. aug. 11. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!