Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?
2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt
üzenet 1 már tartós beszélgetés után:
te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...
valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam
ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.
2-es üzenet:
(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)
erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"
erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D
nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?
az első az valós... ez a természet diktálja :D
az ösztönös
mi ezen a pancser? :D
a 2. az is nagyon balek? azt viccesnek szántam :D
nem volt jó tényleg?
a második még hagyján, de az első.
Huh, ne az...jajj, ne.
mindkettő nagyon gáz?
elemeznétek mindkettőt külön külön?
köszi :D
én a 2.-ra azt hittem hogy zsigerből jövő természetes humor
az első meg ösztönből jövő :D
Egyik se volt humoros. Inkább béna.
Azért tiltottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!