Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt írtam egy nőnek, rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt írtam egy nőnek, rossz üzenet volt?

Figyelt kérdés

2 különböző nőnek, egyik sem válaszolt

üzenet 1 már tartós beszélgetés után:

te ismered azt az érzést, mint amikor nagy éhes vagy ülsz valami ételkészítőnél és megérzed az étel illatát es az ember a szajaban megerzi azt az erzest, mintha osszefutna a nyála? azt hiszem ez a megfelelő kifejezés...

valahogy én is így éreztem, mikor láttam a fotóidat, pedig különösebben éhes sem voltam

ha a személyiséged is jó, kedves, aranyos stb. akkor nem is lehet reszemrol semmi hiba.

2-es üzenet:

(előzmény: tinderen voltak kint sportmotoros képeim.. és írta a csaj, hogy ő rendőr..)

erre írtam valami ilyesmit: "tudod a tesóm notórius gyorshajtó, szóval azt hiszem a közös vasárnapi ebédek kilőve..viszont szerencsére én jófiú vagyok...és nagyon jó party is (ezeket a nagymamám mondta, és anyum is megerősíti neked bármikor)"

erre letiltott a csaj, unmatchelt tinderen :D

nők, ti mit szólnátok ha ilyet kapnátok? annyira rosszak voltak ezek?

2019. aug. 11. 10:22
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Ki a tököm akarna mégis dugni Pavlov kutyájával, de télleg.. :D
2019. aug. 11. 11:28
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
A nők nem értik az intelligens humort, amihez gondolkodni is kell, hogy megértsd.
2019. aug. 11. 11:28
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Plusz a helyesírásra is figyelj- nálad hiányoznak a mondatkezdő nagybetűk és az írásjelek: valamelyik mondatod kilométeres hosszúságú, és monoton.
2019. aug. 11. 11:32
 24/46 A kérdező kommentje:

jólvan

az 1ső lány még nem tiltott le, szerintem még válaszolni is fog

mit írjak neki?

2019. aug. 11. 11:35
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Első.

Hányok ettől az "1ső" rövidítésről, egyből egy lusta hapsi ugrik be róla, ami negatív pont.

2019. aug. 11. 11:39
 26/46 A kérdező kommentje:

ez igaz, lusta is vagyok nagyon

na térjünk vissza arra, hogy az elsőnek mit írjak a továbbiakban

..na azt írtam, hogy: vicceltem,szar hasonlat volt.és

béna nagyon

neked milyen pasik jönnek be?

ennyit írtam

a 2-nak azt írtam múltkor még, mielőtt letiltott volna, hogy vicceltem, stb. meg hogy szar vicc volt.. talán tőle is megkérdeztem valamit, már nem emlékszem.. és utána törölt

2019. aug. 11. 11:42
 27/46 A kérdező kommentje:

a 2-es az nagyon jó csaj

talán érdemes lenne bejelölnöm facebookon, és ott írni valamit?

közel is lakik megbejön nagyon

mit írjak?

a kommunikáció nem erősségem

ja, és 27 f vagyok

2019. aug. 11. 11:43
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

“ A kommunikáció nem erősségem”

Hát azt vettük észre. :D

Sztem a kettest hagyd békén, ha letiltott, jó oka volt rá.

Keress egy harmadikat.

2019. aug. 11. 11:47
 29/46 A kérdező kommentje:

de lúzer vagyok nagyon

ezen kéne változtatni, csak nem tudom, hogy

2019. aug. 11. 11:56
 30/46 anonim ***** válasza:
97%
Nálam már amiatt bukta lenne a dolog, hogy nem tudsz három-négy összefüggő, nyelvileg helyes mondatot leírni magyarul. Aztán pluszban az, hogy kajához hasonlítod meg azzal hencegsz, hogy anyuci meg nagymami mennyire imád téged (elárulom, anyuci pici fia elől minden értelmes, magára valamit adó nő menekül)...
2019. aug. 11. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!