Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik használnak erényövet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik használnak erényövet, hogyan rakjátok fel?

Figyelt kérdés

Páromnak vettünk egy erényövet, nem olyan kicsi cb6000 átlátszó, de alig bírom neki felrakni, és ő sem nagyon tudja, mivel mindig feláll neki:)

Mi a trükkje?

Valamint aki használ hasonlót, mennyire kényelmes? És mennyire látszódik ez kívülről? Értem itt nadrág alatt.

2019. aug. 8. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Nezz utana BDSM forumokon,ott talalsz hasznos technikakat.
2019. aug. 8. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem áll neki 24 órában. Nyilván ha te próbálod rátenni attól felizgul, tegye fel magának.
2019. aug. 8. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

a trükkje nálunk az, hogy én magam veszem fel. kell hozzá egy kis önuralom, meg kell várni amíg teljesen lelankad, valami másra gondolni és nagyon gyorsan kell felvenni.

viszont 1-2 hónap után rutinná válik és nagyon könnyű felvenni. én már nem izgulok fel a gondolattól h mindjárt rajtam lesz hiszen minden nap fürdés után magamnak veszem fel.

egyébként van egy másik módszer is, ha te szeretnéd ráadni. szerintem tök izgalmas ha a kulcsörző rakja fel néha. főleg ha egy hosszú izgatás után rakja fel, mikor áll a farkam rendesen. ilyenkor a barátnőm egy csomag fagyasztott borsót vagy zacskó jégkockát rak a farkamra. ettől aztán lelankad elég rendesen.. de neki is sietnie kell a felrakással..

kényelmesség: én mostmár egy kis méretű fém erényövet használok. nekem ez sokkal kényelmesebb mint a cb 6000. de én is cb 6000-el kezdtem mint sztem a legtöbben. pontosabban cb 6000s, de még az is nagy volt nekem. arra tök jó h kitapasztaljátok a dolgokat. utána úgyis váltotok majd fémre vagy vmi még komolyabb dologra (pl. teljes öv kialakítás). de amúgy a cb6000s is kényelmes volt pár hét után már megszoktam. az éjszakai merevedések kellemetlenek. plusz eléggé befülled nyáron..

kívülről attól függ mit hord a párod. szűk nadrágban látszik. bő nadrágban egyáltalán nem. a kisebbméretű erényövek pedig még annyira se.

megkérdezhetem hogy hogyan merült fel nálatok a dolog, ki kezdeményezte? mi a terv, mennyi ideig lesz majd a párodon (már ha fel tudja venni :D).

2019. aug. 8. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Elélvezés után csak nem áll fel annyira...
2019. aug. 9. 02:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A 3. hozzaszolot tudom megerositeni. Akkor valasztotok jo erenyovet, ha lankadtan pont elfer benne a cerka. Ezert amikor felkerul, teljesen ernyedtnek kell lennie. Kis sikositot vagy babaolajat javaslok hozza, ugy konnyebben belecsuszik a ketrecbe.

En is a cb6000-rel kezdtem, aztan ahogy 1-2 napnal tobbre vagytam benne, ugy eljott az upgrade ideje. Most egy holytrainerem van, eleg hansoloan nez ki, de vagy szazszor kenyelmesebb...

2019. aug. 10. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Én egy kisméretű női harisnyazoknival szoktam felvenni az erényövet ha nagyon áll a cerka. Ráhúzod neki, utána átbújtatod a kis nyíláson és áthúzód rajta a farkával együtt. Harisnya kijön farok bentmaradt !
2019. aug. 10. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A hideg, jeges borogatás jó megoldás.

Ha gyakran használjátok, nem fog felálni neki amikor rá akarod tenni.

2019. aug. 15. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kivered neki felrakás előtt, majd faarccal felrakod. Ha ezek után is feláll, akkor kivered megint.

Ha ezek után is feláll, akkor megfenyegeted, hogy 1 hónapig rajta lesz és rögtön tudni fogja hol a helye, fel ogod tudni rakni.

2019. aug. 17. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!