Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani (viszonylag) kényelmes férfi erényövet?
Az amazon.com, lovehoney.uk sok ilyen jellegű termékkritikát tartalmaz. A quora.com is foglalkozik ezzel a male chastity kapcsán.
Én CB-6000S-t használok, de csak rövid időre, nem tartós használatra, nem éjszakára.
fém, alapvetően sztem mindegy h rácsos vagy zárt, viszont fontos, hogy legyen minél kisebb. ernyedt pénisz épphogy férjen bele, ne engedje, hogy félig felálljon, mert attól lesz kényelmetlen, ahogy feszíti.
ez nemcsakhogy viszonylag kényelmes, hanem nekem teljesen kényelmes. kellett jópár hét hét hogy megszokjam és h tudjak benne aludni de pár hónap után már inkább az a fura ha nincs rajtam.
persze a legkényelmesebbek a teljes övek, ezekből is a prémium kategória, de ezek nagyon drágák, és első próbálkozásra nem hiszem hogy ilyennel érdemes kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!