Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik használnak erényövet:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik használnak erényövet: nálatok hogyan dől el, hogy mikor kerül le legközelebb?

Figyelt kérdés

2019. aug. 6. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
általában ezt előre megbeszéljük
2019. aug. 6. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt mint egy alkudozast kepzeljem el vagy a kulcsorzo eldonti es kozli?
2019. aug. 6. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

gondolom a lekerül alatt azt érted h elélvezhetek. mert nálunk 1-2 naponta lekerül tisztálkodás céljából. vagy néha izgatás céljából. de nem mindig élvezhetek ilyenkor el.

azt h mikor élvezhetek el, a barátnőm dönti el. de van egy alap időtartam nálunk ez egy hét, szóval hétvégente kerül le péntek v szombat este. van hogy egy héten többször is elélvezhetek ha olyan kedve van.

ha pedig valamivel felbosszantom, rosszul viselkedek vagy csak szimplán nem elégedett akkor azon a héten nem veszi le és még egy hetet kell várnom. itt azért olyanokra kell gondolni h elfelejtem kivinni a szemetet, elől hagyom a cuccaimat, nem csinálok meg szombat délutánig minden házimunkát, elfelejtem felhívni mikor pedig megígértem, megnyitom a vizet miközben fürdik stb. szóval elég szigorú ilyen téren.

de olyan is van, hogy megjön neki vagy épp nincs kedve szexelni, csak mondjuk egy masszázsra vágyik és azért nem kerül le azon a héten.

2019. aug. 8. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Akkor kerül le amikor a párom úgy gondolja.
2019. aug. 12. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én döntöm el mikor akarom a farkincáját használni :)

Egyébként 2-3 naponta tisztálkodás miatt le szoktuk venni. De csak felügyelet mellett.

2019. aug. 15. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Minden hónapban kettőször élvezhetek el. Az augusztust már ellőttem. Most itt alszik mellettem a hercegnőm és úgy érzem lerobnan rólam...
2019. aug. 20. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem értettem ezt. Magyarázza már el valaki, miért jó egy férfinak az, hogy szenvedhet, lemond olyasmiről, ami természetes kellene hogy legyen?
2019. aug. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!