Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik használnak/használtak már erényövet párjukkal elmesélnék hogyan jött képbe náluk?
Illetve mit/hogyan szoktak játszani vele? Mennyi ideig stb.
Ha nem akarja itt leirni privátban is jó lesz.
Értelmes felnőtt módjára le ültünk megbeszélni kit mi izgat mit próbálnánk ki. Így jött fel ez a téma h neki van egy ilyen vágya plusz a cuckold.
Elsőnek pár órára aztán 3-4 napra
Aztán 2 hétre .
volt egy kis bdsm, orgazmuskontroll, femdom már előtte is.
elmentünk egyszer egy szex shopba, ott láttuk kirakva. barátnőm fantáziáját utána nem hagyta nyugodni. én már tudtam h van ilyen, de sose gondoltam rá h egyszer lesz rajtam. sokszor előkerült viccelődés gyanánt h ilyet rak rám. aztán egyszer amikor így ugratott mondtam jó, akkor rendeljük meg. 3 hét múlva már rajtam volt... először pár órára, aztán 1-1 napra, majd hétvégékre. mikor először rajtam volt 1 hétig akkor indult be igazán és azóta nonstop rajtam van. 2-3 hetent veszi le rólam attól függően h viselkedek (v milyen kedve van)...
Nem világos, hogy kinek volt az öv és kinek a cuckold a vágya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!