Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik használnak/használtak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik használnak/használtak már erényövet párjukkal elmesélnék hogyan jött képbe náluk?

Figyelt kérdés

Illetve mit/hogyan szoktak játszani vele? Mennyi ideig stb.

Ha nem akarja itt leirni privátban is jó lesz.

2019. aug. 4. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Értelmes felnőtt módjára le ültünk megbeszélni kit mi izgat mit próbálnánk ki. Így jött fel ez a téma h neki van egy ilyen vágya plusz a cuckold.

Elsőnek pár órára aztán 3-4 napra

Aztán 2 hétre .

2019. aug. 4. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

volt egy kis bdsm, orgazmuskontroll, femdom már előtte is.

elmentünk egyszer egy szex shopba, ott láttuk kirakva. barátnőm fantáziáját utána nem hagyta nyugodni. én már tudtam h van ilyen, de sose gondoltam rá h egyszer lesz rajtam. sokszor előkerült viccelődés gyanánt h ilyet rak rám. aztán egyszer amikor így ugratott mondtam jó, akkor rendeljük meg. 3 hét múlva már rajtam volt... először pár órára, aztán 1-1 napra, majd hétvégékre. mikor először rajtam volt 1 hétig akkor indult be igazán és azóta nonstop rajtam van. 2-3 hetent veszi le rólam attól függően h viselkedek (v milyen kedve van)...

2019. aug. 6. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:
16%

Nem világos, hogy kinek volt az öv és kinek a cuckold a vágya...

2019. aug. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!