Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Azokhoz akik használtak már nyitott tangát hogy kényelmes vagy csak kényszerből veszitek fel?
Figyelt kérdés
Páromnak akarok venni de ha nagyon kényelmetlen benne a szex akkor inkább passzolom ezt a témát.2018. okt. 19. 14:04
1/15 anonim válasza:
Nekem nem volt kényelmetlen. :) Viselhető.
3/15 A kérdező kommentje:
De gondolom azért hétköznapi használatra nem alkalmas. Vagy tévedek?
2018. okt. 19. 14:09
4/15 anonim válasza:
Hát ezt nem igazán a hétköznapokra találták ki. :D
7/15 anonim válasza:
Viseltem már de nem hétköznapokra.
8/15 A kérdező kommentje:
#5 Azt gondoltam hogy nem mindenki szereti hordani. Viszont a sima tangával semmi gondja a páromnak mint kB a nők 90% a is azt hord!!
2018. okt. 19. 14:16
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Ritka az ilyen de kellemesen csalódtam!!!!!
2018. okt. 19. 14:17
10/15 anonim válasza:
Ha a sima tanga viselésé el nincs gonnd akkor nem kényelmetlen, én a tangát megazoktam már így nincs vele gonnd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!