Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritálnak ezek a kérdések, "szedjem fel a tanáromat? "
Ha azt vesszük, ahhoz, hogy középiskolai tanári végzettséget szerezz 5 év egyetem kell. Tehát 23-24 évesen már taníthat valaki középsuliban.
Én pl. 20 évesen érettségiztem, mert 4 évet jártam óvodába (a védőnő kicsinek tartott) ÉS 0. nyelvi osztállyal kezdtem.
Így tulajdonképpen ha Az érettségi évében egy frissen végzett tanár kerül az iskolába, csak 3-4 év a korkülönbség, ÉS mindketten felnőttek vagyunk.
Nem feküdtem le a tanárommal, de attól a matek még matek.
HOPP!
most jut eszembe!
VOLT nálunk frissen végzett tanár az érettség évében, de direkt a 9. 10. osztályosokhoz tették, hogy ne legyen baj az érettségi felkészítéssel.
Nem etikus, de alapvetően előfordulhat hogy frissen végzett tanárok mennek középiskolába tanítani, és esetleg végzősökez is kell tanítania.
Épeszű ember nyilván nem megy ebbe bele, se diák, se tanár de semmi furcsa nincs abban ha egy 19 éves diaknak megtetszik a 23-24 éves tanára. A baj akkor van ha ki is kezd vele, ertelmes ember ilyet nem tesz.
Aztán ott az egyetem az is érdekes. Pontosan nem tudom hogy ott milyen szabályok vonatkoznak erre, de nálunk is volt olyan (egyetemre járok) hogy bejött órát tartani egy phd hallgató srác, fiatal volt hát szerintem senki se arra figyelt amit mondott:D
En spec sose kezdenék ki tanárral/ oktatóval de hat az hogy mas mit csinál a saját életével, nem az én dolgom így nem is izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!