Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon kívánom a tanáromat, tegyek neki ajánlatot?
Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok, gimibe járok. A biológia tanárom 42 éves férfi. Most válik, látszik rajta sokszor, hogy padlón van, meg ideges. Nekem régóta tetszik nagyon. Mindig rá gondolok masztizás közben. Suliban az a nap fénypontja, mikor őt láthatom. Bármit megadnék azért, hogy egy éjszakát velem töltsön. De még nem merek lépni. Az jó ötlet első lépésnek, ha elkezdek vele szemezni?2019. ápr. 4. 19:38
1/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén. Nem fog egy diákjával kezdeni. Majd miattad kirúgatja magát, nem?
2/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy nagy levegőt és hajrá! Bár ha most válik akkor nem valószínű hogy ugrani fog!
4/9 A kérdező kommentje:
Tudnék titkot tartani, nem rúgnák ki.
2019. ápr. 4. 19:49
5/9 anonim válasza:
Gondolom, májusban érettségizel. Várd meg, hogy végezz, és utána.
6/9 anonim válasza:
Igaza van 5-nek: ha most végzel, akkor 4 hét van hátra a suliból.
7/9 anonim válasza:
Én is le akartam feküdni az egyik tanárommal, felajánlotta volna magamat neki, de családja volt.
Tudtam, hogy nem csalta volna meg a feleségét.
Lehet a te esetedben más a helyzet, próbáld meg! Bár nem hiszem, hogy most olyan állapotban lenne, hogy bevállalja a dolgot...
9/9 anonim válasza:
Jó kis vigasz szex..írj rá neten vagy valami..szemezés az kevés.a férfinak konkrét,egyértelmű kijelentések kellenek!szerintem belemegy...35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!