Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell "éretten" elfogadni a nemiszervünk méretét?
"harangoztam benne, de odáig volt a meretemtol és sokszor elelvezett"
Te aztán naiv vagy :DDDDD
Maga az, hogy a kérdést feltetted szerintem jó út. Közelítsd meg minél analitikusabban a dolgot és ne vessz el az önsajnálatban és komplexusokban.
Az átlagos farok kb. 14.5 cm hosszú és 12-12.5 cm körbemérve a legtöbb kutatás szerint és a legtöbb férfi csak végigéli vele az életét. A saját életedet meg neked is végig kell élned azzal, amid van szóval kár ilyesmin vesződni.
Plusz a jó szexben a farokméret csak egy faktor a sok közül. Sok lány írja az ilyen kérdéseknél, hogy neki a méret huszadrangú, vagy hogy nem preferálja a nagyot. De még ha a lánynak a konkrét méreted nem is ideális, akkor is tudsz kompenzálni ezer dologgal. A segédeszközök jók és azzal hogy neked nem derogálnak már előrébb vagy sok férfinál. Ettől függetlenül biztos vannak olyan lányok is, akiknek egyszerűen nem leszel elég. Ez egy ilyen dolog, egyáltalán nem szégyen mert nem az a célja ennek a néhány évtizednyi életednek a Földön, hogy mindenkit ki tudj elégíteni szexuálisan.
Másrészt magának egy kapcsolatnak is sok tényezője van. Olyan hogy tökéletes pár nem létezik, sosem leszel tökéletes egy adott lánynak és te sem fogsz találni magadnak tökéletes lányt, ettől még a kapcsolat nagyon is megéri. De van vagy ezer dolog, amin fejlesztheted magad, hogy jó választás lehess egy lánynak, mert amúgy a léc szerintem nincs túl magasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!