Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet azt elfogadni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt elfogadni hogy sikertelen vagyok a lányoknál?

Figyelt kérdés

Most 24 éves vagyok, 20 évesen szexeltem először, és utoljára. Akkor nagynehezen összejött egy alakalmi. Utána meg egy másik lánnyal petting és ennyi.

Nem tudok ismerkedni, pedig vannak lányok az utcán akik megnéznek, de nem tudok őket megszólítani.

2019. ápr. 30. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Hát vadidegeneket ne is szólíts le, az sem biztos hogy azért néznek mert tetszel nekik...

Inkább járj el valahova alakíts ki magadnak egy társaságot, barátkozz, ismerkedj és majd összejön valami.

2019. ápr. 30. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Tinder. Ott eleve azzal allsz parba akinek bejossz. Nekem bevalt mar csomoszor. 25f
2019. ápr. 30. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne fogadd el, keresd meg az okokat, változtass
2019. máj. 1. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!