Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy én sikertelen vagyok a lányoknál?
Hiába probálkozom náluk, elutasítanak, megbántanak, megaláznak.
Már kezdem feladni a reményt hogy találok egy aranyos lányt akivel szerethetjük egymást.
Leginkább azzal van bajuk hogy túl visszahúzódó vagyok. De attól még én is szeretnék barátnőt, és miért jobbak azok aki nagydumások és csak hülyítik, kihasználják a lányokat!?
Hogy törődjek bele hogy lehet egész életemben egyedül leszek?
21f
Buta vagy. Vannak könyvek, TV-sorozatok, amik segítségével meg lehet tanulni, hogyan legyél vicces, szórakoztató, beszédes. Arról nem is beszélve, hogy férfias, tökös, magabiztos, amik szintén kellenek.
Én is kb 21-23 évesen tanultam meg ezeket a dolgokat. Miért hiszi azt sok buta ember, hogy amilyen lettél tizenévesen, utána már örökre teljesen olyan maradsz? A tested is változtathatod kemény munkával, pl lehetsz nagyon izmos, de nagyon kövér, vagy nagyon vékony is. A személyiséged is változtathatod. Csak nem egyszerű, ugyanannyi munkát igényel, mint mondjuk kigyúrni magad. A legtöbb ember pedig lusta ehhez, nincs meg a kedve a kemény munkához.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!