Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek egy lánynak sem. Hogy lehet ez elfogadni?
Figyelt kérdés
Nekem nincs olyan szerencsém mint sok fiúnak hogy könnyen talál lányt bármire. Nekem eddig 3 lánnyal jött össze a szex, de nem szerelemből, csak úgy, ráadásul az egyikőjüknek fizettem is értem. A másik kettőnek meg bejöttem és azért felületek le velem.
Hiába akarok szexelni, meg barátnőt, nem találok senkit sem.
A szüzességemet is jó későn vesztettem el.
2019. máj. 25. 12:09
1/3 anonymousreview60 válasza:
A hibás nem te vagy, de a hiba benned van. Menj pszichológushoz!
2/3 anonim válasza:
Három szexből kettő csajnak bejöttél. Ez nem rossz arány. Próbálkozz tovább
3/3 anonim válasza:
Haha jo vicc nekem 35 evesen meg ennyi sem jott ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!