Ezek szerint én azon ritka ronda fiúk közé tartozom, akik egy lánynak sem kellenek? Hogyan tudnám ezt megemészteni és elfogadni, belenyugodni abba, hogy sajnos hozzám nem tudnak a lányok vonzódni?
Figyelt kérdés
Több éve próbálkozom már és a leggyakrabban a külső adottságaim jöttek elő mint lányokat taszító tényező. Ezekből a tapasztalatokból, a sok gúnyolódásból, elutasításból egyértelmű, hogy a csajoknak a külső az elsődleges, de ha nicns lány, aki helyesnek tartana, akkor minek is csajozzak tovább? Úgy sincs értelme. Szóval szerintem én befejezem és elkezdek prostizni.2013. jún. 9. 18:03
1/7 anonim válasza:
semmi gond, még lehetsz katolikus pap
2/7 anonim válasza:
Jaaj nee csak a prosti témát neee
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan prostizz, ha úgy gondolod nincs más megoldás! Szerintem nálam egy cseppel sem vagy rosszabb helyzetben, de engem nem vinne rá a lélek, hogy egy prostival veszítsem el a szüzességem.
5/7 anonim válasza:
ritka?!?!?! csak most a kategória első 10 kérdésében te vagy a harmadik, aki ugyanezt kérdezi:D és naponta 50 van, ha nem több:D
katolikus papnak nem is, mert azok sokkal bizakodóbbak és értelmesebbek, de papírnehezéknek még jó leszel!:)
amúgy, hogy tanácsot is adjak, a csajok nems zeretik, ha feladatként néznek rájuk.. sem azt, ha utálják és sztereotípiákba gyömöszölik őket..
7/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!