Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell "éretten" elfogadni a nemiszervünk méretét?
Odaàllsz egy tükörhöz, előcsapod...és elégedetten mérickéled, majd elrakod, és ennyi.
Ha lehet, mindezt ne a Praktiker kellős közepén csinàld!
Nekem se nagy,sot en nem is tudtam regen h van kulonbseg a meretek kozott.Amikor eloszor jottem ide fel,akkor lattam h egy csomoan komplexusosok,kamuzzak h Nekik 18 cm,lol.
Tehat az h nalad kialakult,az nem jo,de gyogyithato.Menj edzeni,szerezz onbizalmat,csajozz be,esetleg pszichologus segithet.
Minden rajtad mulik,akarod-e h jobban erezd magad a birodben,vagy sem.
Atkagos,barki barmit mond,atlagos,direkt hazudnak,mert rosszat akarnak a komplexusos emberek.Neked jo!
Az meg nagyon jo h fejleszted magad,minden elismeres.De egyet ne feledj.Ha egy not ki lehet elegiteni egy ujjal,van akinek pl rohadt rovid ujjai vannak,akkor egy penisszel h ne lehetne,marmint egy ekkoraval.
Es sok nonek nincs is huvelyi orgazmusa,baromsagokat ne hidj el,van itt egy ketto luzer,aki mindenhova oda irja h tul kicsi,mert nekik nem jo az eletuk,masnak akarnak artani,mindjart ide is jonnek,es betamadnak engem.Itt tartunk,ne hidj el minden badarsagot!
#6 itt vagyok.
Egy kérdés a kérdezőhöz: volt csajod?
Ha igen akkor jó a méreted.
Ha nem akkor kicsi.
Ez ennyire egyszerű.
Plussz az értelmezés: az átlagos az nem jót, ideálisat jelent. Azt jelenti hogy sok hozzád hasonló csori csávó van akinek nem lesz nője, mert az ideális nagyfarkú férfiak levadásszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!