Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell "éretten" elfogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell "éretten" elfogadni a nemiszervünk méretét?

Figyelt kérdés
Ha úgy tetszik, elfogadni.
2019. aug. 5. 18:32
1 2
 1/20 Noren1989 ***** válasza:
96%

Odaàllsz egy tükörhöz, előcsapod...és elégedetten mérickéled, majd elrakod, és ennyi.

Ha lehet, mindezt ne a Praktiker kellős közepén csinàld!

2019. aug. 5. 18:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Ne trollkodjatok már, komolyan kérdezem! :D
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Nekem se nagy,sot en nem is tudtam regen h van kulonbseg a meretek kozott.Amikor eloszor jottem ide fel,akkor lattam h egy csomoan komplexusosok,kamuzzak h Nekik 18 cm,lol.

Tehat az h nalad kialakult,az nem jo,de gyogyithato.Menj edzeni,szerezz onbizalmat,csajozz be,esetleg pszichologus segithet.

Minden rajtad mulik,akarod-e h jobban erezd magad a birodben,vagy sem.

4/20 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen van és kész. Nem kell túl aggódni
2019. aug. 5. 18:36
 5/20 A kérdező kommentje:
Edzem, és szerencsére alakulok. Alkatra tehát férfiasodom, csak nem tudom, hogy a nemiszervemmel, ami nem éppen világrengető méretű (13-14 centi hossza, átmérőre meg 3,5-4 körül van), vajon tudok-e majd örömet szerezni. Nyitott vagyok amúgy MINDENFÉLE segédeszközre, nekem nem derogál.
2019. aug. 5. 18:38
 6/20 anonim ***** válasza:
71%

Atkagos,barki barmit mond,atlagos,direkt hazudnak,mert rosszat akarnak a komplexusos emberek.Neked jo!

Az meg nagyon jo h fejleszted magad,minden elismeres.De egyet ne feledj.Ha egy not ki lehet elegiteni egy ujjal,van akinek pl rohadt rovid ujjai vannak,akkor egy penisszel h ne lehetne,marmint egy ekkoraval.

Es sok nonek nincs is huvelyi orgazmusa,baromsagokat ne hidj el,van itt egy ketto luzer,aki mindenhova oda irja h tul kicsi,mert nekik nem jo az eletuk,masnak akarnak artani,mindjart ide is jonnek,es betamadnak engem.Itt tartunk,ne hidj el minden badarsagot!

2019. aug. 5. 18:42
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. aug. 5. 18:44
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Van akinek nehezen megy,,foleg ha hasonlirgatja ,vagy ugy gondolja,sikeresebb lenne a szexben,ha masmilyen lenne.
2019. aug. 5. 18:52
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

#6 itt vagyok.

Egy kérdés a kérdezőhöz: volt csajod?

Ha igen akkor jó a méreted.

Ha nem akkor kicsi.

Ez ennyire egyszerű.

Plussz az értelmezés: az átlagos az nem jót, ideálisat jelent. Azt jelenti hogy sok hozzád hasonló csori csávó van akinek nem lesz nője, mert az ideális nagyfarkú férfiak levadásszák.

2019. aug. 5. 19:04
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
Azért akármennyire tolják itt az átlagos szöveget, a legtöbb lánynak igenis csalódás az ekkora méret, ez tény. Engem nevettek már ki ennél picivel nagyobbal, és hidd el, kellemetlen élmény, utána nehéz összeszedni az önbecsülésed és újra férfinak tartani magad. Ettől függetlenül kénytelen vagy beletörődni, és igazából még ha a legtöbb nő szemében hátrány is, de elfogadható kompromisszum egy ekkora méret, ha egyébként jól érzi veled magát. Szex terén is lehet kompenzálni, akár állóképességgel, akár a női test alapos ismeretével (számtalan szakkönyv van erre a témára). Szóval igazából ha már most ezen problémázol, akkor gyakorlatilag kialakult a komplexus és jó eséllyel nem is fog eltűnni csak úgy. Ez a fogadd el magad dolog hülyeség, akinek komplexusa van bármi miatt, az sosem fogja elfogadni önmagát, legfeljebb próbál hazudni saját magának is. Én azt javasolnám, hogy ne fogadd el, hanem próbálj meg fejlődni más területeken, és adott esetben egy lánnyal előre tisztázd le, hogy mire számíthat, hogy ne legyen csalódás, mert az mindkettotoknek nagyon kellemetlen élmény.
2019. aug. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!