Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/Férfiak, őszinte választ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Férfiak, őszinte választ kérek, iskolában, munkahelyen stressz levezetésképpen maszturbáltál már a WC-ben?

Figyelt kérdés

Iskolában folyton szekálnak, 1-est kaptál a matek dogádra, egy szép lány elutasított a 7B osztályból, az osztálytársaid gyújtogatják a hajadat, és a reggel osztott 2DL tejedet amíg távol vagy kicserélik az 1hete padban felejtett tejre.

Ez mind mind feszültséget, haragot generál.

Mentél-e már el WC-re csak azért hogy maszturbálj egy jót és lenyugodj, kiengedd a gőzt ami felgyülemlett benned?

Dolgozók.

-túl sok a telefon

-túl sok a munka

-a góré folyton lecsesz

-ha irodán dolgozol sok a papír munka

-titkár nőként a főnököd ugráltat

-a kollégáid lenéznek

-az egész MELÓ FESZÜLT.

Mentél-e már ki mosdóba egy maszturbálásra hogy lenyugodj?

Kérem csak őszintén.

KÉREM HOGY AZON ESETEKET NE MESÉLJÉTEK EL, HA CSAK AZÉRT MENTÉL KI MERT EGY NAGYON JÓ CSAJT LÁTTÁL, VAGY VELE DOLGOZOL.

Köszönöm előre is a válaszokat

2019. aug. 4. 02:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem ezek inkább elveszik a kedvem. De amúgy se tenném soha ilyen helyeken, még otthon is csak ritkán. 18L
2019. aug. 4. 09:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem is tudnék, ehhez az kell hohy teljesen ellazuljak.
2019. aug. 4. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen suliban volt már.
2019. aug. 4. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Tekintve, hogy mindig 2 km hosszú a sor a mosdóban, elég kínos lenne várakoztatni a többieket. L
2019. aug. 4. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ilyen miatt soha. Idegességre nem, kanosságra már igen.

Suliban sosem csináltam. Melóban 1x a wcben... többször az irodában mimor nem volt senki bent. De nem az idegesség csillapítása miatt. Csak szexuális izgalom miatt...

2019. aug. 4. 18:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam már többször is a suliban, de nem stressz miatt, hanem mert fel voltam izgulva.
2019. aug. 14. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak párnával megy, nem tudom megcsinálni mosdóban, de nem is volt rá igényem.
2019. aug. 14. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!