Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha elsőnek anált akár?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha elsőnek anált akár?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok és szűz. Most jobban összemelegedtem egy nővel(28) és nem az a kertelős fajta a szex terén sem. Megmondta, hogy a hétvégi randi után egy durva anált akár kapni. Teljesen lefagytam. Most az albimban stresszelek, hogy mi legyen. Az egyik para faktor, hogy ismer sok nőt az ismerőseim közül. Ezért félek, hogyha rosszul teljesítek akkor ezt megtudják. A másik pedig, hogy még vaginálisan sem közösültem de ő csak kemény anált akár kapni. Mit tegyek, hogy jobban teljesítsek? Kérlek segítsetek.

2019. jún. 11. 18:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Ajjajjajj
2019. jún. 11. 18:33
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Keféld meg rendesen! :P
2019. jún. 11. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Én megmondanám, hogy análba tuti nem csinálom. Senki sz..ros s...ggébe nem rakom a cerkámat. Ha köti az ebet, akkor felejtős, dobnám.
2019. jún. 11. 18:42
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
hát ne stresszelj mert nem fog működni a répa. jól szopasd föl a gyíkodat és ne akard egyből berakni neki. az lyuk nem nedvesedik izgatásra, ha mégis akkor valami gáz van ott:) használj síkosítót, jól tágítsd ki az ujjaiddal. ha úgy érzed hogy eléggé kitágult akkor berakhatod a brét. először csak finoman, aztán mehet ami a csövön kifér. ez egy belevaló csaj úgyhogy ne szégyenlősködj mert dobni fog, nyilván ő sem szégyenlősködik. ha rákészül akkor ad magának beöntést és nem lesz ott semmi rondaság. ha még is lesz akkor igénytelen a csaj. mehet análból szájba is, az ilyen csajok szokták engedni. semmi stressz, és ne szégyenlősködj mert ő sem szégyenlős.
2019. jún. 11. 18:46
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

17 voltam, a csaj 15. Mi megbeszéltük, hogy a rendes szüzessegét tartogatjuk még egy ideig így az első anál volt. Meg egy ideig még análoztunk (mint a mesében).

Mindenesetre azt hiszem ha ilyen nővel van dolgod ragadd meg s ne engedd el :D

22/Ffi

2019. jún. 11. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Mekkora mázlista vagy egy ilyen nő nagyon ritka úgyhogy tényleg tedd oda magad ilyen lehetőség aligha akad!!
2019. jún. 11. 18:51
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Ahh, mázlista vagy.
2019. jún. 11. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Rakd seggbe. De lehet h csak blöfföl. Ha nem vonz a dolog akkor mondd meg neki.
2019. jún. 11. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

ebből látszik hogy te még nem vagy férfi,csak fiú :)

ha férfi leszel nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni

ha azt akarja akkor azt akarja

fogadok nem tudja hogy szűz vagy...

2019. jún. 11. 21:29
 10/15 anonim ***** válasza:
78%

Ha még puncit se dugtál, ahhoz képest durván erős inger lesz. Sztem fél percet se bírsz majd és telespricceled. Ami nem gáz, csak akkor ha egylövetű vagy. ☺️

Sok sikert! Bár lehet szólnék, hogy ne helyezze magasra a lécet, mert a te léced még nincs bejáratva.

2019. jún. 11. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!