Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha elsőnek anált akár?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha elsőnek anált akár?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok és szűz. Most jobban összemelegedtem egy nővel(28) és nem az a kertelős fajta a szex terén sem. Megmondta, hogy a hétvégi randi után egy durva anált akár kapni. Teljesen lefagytam. Most az albimban stresszelek, hogy mi legyen. Az egyik para faktor, hogy ismer sok nőt az ismerőseim közül. Ezért félek, hogyha rosszul teljesítek akkor ezt megtudják. A másik pedig, hogy még vaginálisan sem közösültem de ő csak kemény anált akár kapni. Mit tegyek, hogy jobban teljesítsek? Kérlek segítsetek.

2019. jún. 11. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában 2 fajta ilyen nő van. Aki tudja, hogy ott jobban élvez, vagy a másik már nem tud rendesen punciba élvezni, ezért anál. Szerint ez a második lesz. Sok sikosító, a haját meg tépjed közben.
2019. jún. 11. 23:40
 12/15 laszlo racz ***** válasza:
en szetdugnam a segit azt akarja
2019. jún. 12. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is így voltam az első nővel akivel szexeltem,csak én 15 éve ő meg 34.Mindig csak análba és annyira megszerettem ezt a formát,hogy azóta sem tudok leragadni olyannal aki ezt nem tolerálja,pedig vannak páran...
2019. jún. 13. 09:24
 14/15 anonim ***** válasza:
En a helyedben bevallalnam, de szamits arra h nem fog sokaig tartani.
2019. jún. 16. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége? :D
2019. jún. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!