Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/Férfiak, őszinte választ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Férfiak, őszinte választ kérek, iskolában, munkahelyen stressz levezetésképpen maszturbáltál már a WC-ben?

Figyelt kérdés

Iskolában folyton szekálnak, 1-est kaptál a matek dogádra, egy szép lány elutasított a 7B osztályból, az osztálytársaid gyújtogatják a hajadat, és a reggel osztott 2DL tejedet amíg távol vagy kicserélik az 1hete padban felejtett tejre.

Ez mind mind feszültséget, haragot generál.

Mentél-e már el WC-re csak azért hogy maszturbálj egy jót és lenyugodj, kiengedd a gőzt ami felgyülemlett benned?

Dolgozók.

-túl sok a telefon

-túl sok a munka

-a góré folyton lecsesz

-ha irodán dolgozol sok a papír munka

-titkár nőként a főnököd ugráltat

-a kollégáid lenéznek

-az egész MELÓ FESZÜLT.

Mentél-e már ki mosdóba egy maszturbálásra hogy lenyugodj?

Kérem csak őszintén.

KÉREM HOGY AZON ESETEKET NE MESÉLJÉTEK EL, HA CSAK AZÉRT MENTÉL KI MERT EGY NAGYON JÓ CSAJT LÁTTÁL, VAGY VELE DOLGOZOL.

Köszönöm előre is a válaszokat

2019. aug. 4. 02:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Igen, egyszer előfordult, felidegesített a nésznagy, elszállt az egyik memóriakártyám. Esküvői fotós vagyok.. Kimentem a wc-re a buli alatt és kivertem. Utána nem voltam agresszív és jobban is koncentráltam. 23/F
2019. aug. 4. 02:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt hogy segített stressz levezetésben munkahelyen. 31. F.
2019. aug. 4. 02:50
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Maszturbálni, önkielégíteni a többség örömszerzés miatt szokott. Bár feltételezem elsősorban lányoktól várnál "sztorikat" :D
2019. aug. 4. 02:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az után mentem ki egyszer ilyen ügyben wc-re miután két csaj összeverekedett az öltözőben.
2019. aug. 4. 03:12
 5/17 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as.

Én nem vagyok szexológus, de van egy olyan érzésem te sem egy ilyen válasszal, vagy cáfolj rám.

A maszturbálás nem fő tulajdonsága, az örömszerzés mellett nyugtató és fárasztó hatású.

Ha alvás előtt maszturbálsz jobban alszol, ha konditermi edzés előtt, vsgy egy futás előtt madzturbálsz közvetlen akkor meg gyengébben teljesítesz.

Ha haragos vagy egy orgazmus után lenyugodsz.

Nem a maszturbálás nem csak öröm szerzésre alkalmas.

Illetve kedves 3-as, nem csak nőktől várok "Storykat", hanem férfiaktól is

2019. aug. 4. 03:28
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Iskolába sosem szekáltak, inkább én a többieket. :D

Melóba ha ideges vagyok nem maszturbálni megyek, szimplán sz arok a munkára vagy hazamegyek, mert épp ez vagy az a bajom. Most is épp effajta táppénzen vagyok.

23/N

2019. aug. 4. 03:42
 7/17 anonim válasza:
71%
Megfogtam leszólítottam egy csajt a folyosón és loszopott
2019. aug. 4. 04:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Vertem már suliban is és melóhelyen is.

Iskolában csak szimplán, hogy könnyítsek magamon. Kb. nem bírtam tovább a szexuális feszültséget. De ez szexuális volt is nem egyéb. De akkoriban ez nem is volt annyira tudatos. Úgy értem akkor még nem is jött fel olyan, hogy a vágyamat és késztetésemet egy lánnyal kell levezetni. Csak a 600 csillió mol/l tesztoszteron szintemet kellett csökkenteni.

Munkahelyen már más volt a helyzet. Olykor ott is előfordult a szexuális levezetés ezen formája, de gyakran csak unalomból. Nagy ritkán, meg volt az az eset, hogy csak megszokás.

2019. aug. 4. 07:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Soha még csak eszembe se jutott ilyen. Meg úgy általában maszturbálni... csak unalmamban szoktam, otthon, egyedül (vagy nagyritkán idegenben zuhanyzáskor), mikor nyomást érzek lentről, és maga a szexuális szükséglet kezd stresszhatássá válni.

26f

2019. aug. 4. 07:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én suli wcben szoktam néha masztizni, egyszer idegességből, de izgat a lebukás lehetősége ezért is csinálom. F
2019. aug. 4. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!