Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az h a túlzott stressz miatt kívánom a szexet egyszerre több pasival is?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és ugye most volt a vizsgaidőszakom. Ez idő alatt annyira kívántam a szexet h úgy éreztem egy férfi nem is lenne elég már. El fog múlni ez a dolog?
Nem kérek privátot köszönöm! :)
2019. jan. 31. 14:28
1/9 anonim válasza:
Igen. Nagy a feszültség, amire a szex hatásos levezetés lehet.
3/9 anonim válasza:
Remélem sikerültek a vizsgáid!
Valószínű elmúlik, ha meg mégsem, biztosan találsz olyan fiúkat az egyetemen vagy bárhol máshol, akik szivesen lesznek veled.
(mondjuk nem mindegy, hogy csak kívántad, vagy ki is elégített valaki.)
4/9 anonim válasza:
Igen. Túl sok benned a felszültség a tanulás miatt. Valahogy le kell vezetned, különben a vizsgán fognak “meghúzni” 😂
6/9 anonim válasza:
Nem biztos, lehet hogy neked pont most jött el ez az időszakod.
7/9 anonim válasza:
Persze. Mindenki más kifogást talál rá
Mondjuk ezt még nem hallottam.
8/9 anonim válasza:
Engem az ideg szokott szétbąszni, de kiből mit hoz ki.
9/9 anonim válasza:
A feszültség hatása és nem biztos ha lemennek a vizsgák nem lesz megint ilyen vágyad sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!