Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van aki még 25 felett is szűz önhibáján kívül?
Figyelt kérdés
Mi az oka, miért nem sikerült még elvesztened?
Légyszíves írd oda azt is hány éves vagy.
Köszönöm!
2019. júl. 31. 13:44
11/13 anonim válasza:
33 voltam, amikor tavaly lefeküdtem valakivel.
Magas, sportos, nőies nő vagyok és ez sok férfit elriasztott, a többség nem is igazán mert nyitni felém.
Persze voltak párkapcsolataim, de nem vagyok olyan lány, aki a harmadik randin már a férfi ágyában köt ki.
Akivel elveszítettem a szüzességem, azóta már a férjem. És nem, soha nem csinálnám másképp.
12/13 anonim válasza:
Ennyi kamut..
28,29, meg 30+ szűz nők...
Még férfiből is gáz és hihetetlen az ilyen nem hogy nőbe.
36/f szűz
13/13 anonim válasza:
"Még férfiből is gáz és hihetetlen az ilyen nem hogy nőbe.
36/f szűz"
Miért? Magadból indulsz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!