Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan szűz lány, aki imádja, ha nyalják, vagy még nem volt benne része, de nagyon szeretné kipróbálni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 10:05
1/8 anonim válasza:
Persze, azok a szűz lányok, akik még nem szexeltek, csak pettingelnek, pont ez a kategória. Az első szex előtt mi is csak játszottunk egymással, szopi-nyali volt sokáig, amíg készen nem álltunk az igazi szexre.
2/8 anonim válasza:
Te minden kérdésedet valamelyik előzőről másolod le?
3/8 anonim válasza:
Hogy imádna egy szűz lány ha nyalják, mikor azt sem tudja h milyen érzés?
Ennyire ne legyél a szűzekre rá kattanva. Menj ink dolgozni.
L
4/8 anonim válasza:
Egy szűz lány miért nem tudná milyen ha nyalják?! Attól hogy szűz, simán kinyalhatják. Én is szűz vagyok, nyaltak már, és tetszett.
5/8 anonim válasza:
Szerintem van ilyen, sőt nem is kevés...
7/8 anonim válasza:
Mikor meg szuz voltam, mi is egy jo darabig csak oraloztunk, mindketten nagyon élveztük. Nem tudom ez miert lenne olyan különleges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!