Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 25 évesen szűz vagyok?
Én picit sajnállak, de ugyanakkor tudom, hogy ez az egész csak a te hibád, és ilyenkor már nem tudlak sajnálni annyira.
Ha jobban belegondolsz, a boldogsághoz olyan egyszerű dolgok kellenek, mint a szeretet, törődés, fejlődés...
Ha pedig annyira szexelni akarnál , már régen találtál volna valakit, aki boldoggá tenne.
Nekem pl elég romboló és kiábrándító, amikor valakit megpróbálok boldoggá tenni, de nem fogadja el a dicséreteim, a meglátásaim, csak hajtogatja a saját baromságait, mi szerint ő soha senkinek nem fog kelleni és egy rakás szar.
Próbálj meg felmenni egy társkeresőre és próbálj meg onnan társat szerezni magadnak. 25 évesen lányként még bőven fogsz épkézláb partnert találni.
18/F
Szerintem rakd magad rendbe. Növessz önbecsülést, önbizalmat. Életre szóló kapcsolatban meg ne gondolkodj jelenleg, mert nem vagy olyan állapotban, hogy egészséges kapcsolatot alakíthass ki bárkivel is.
Szerintem bőven elég lenne ha eltöltenél hosszabb időt egy férfival, és csak simán jól éreznétek magatokat.
Írtam üzenetet, de szokás szerint nem jött rá válasz... miért is jönne.
Nem bonyolultak a dolgok, csak azzá teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!