Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha 25 évesen szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 25 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Lány vagyok,és soha nem szexeltem,és párkapcsolatom sem volt. Undorítónak tartom magam,lassan begolyozok. ;(

2019. júl. 22. 17:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Lányként könnyű dolgod van, bármikor találsz magadnak egy pasit. Elég ha elmész inni valahova este és kapod már az ajánlatokat.
2019. júl. 22. 17:10
 2/28 A kérdező kommentje:
#1 De En nem akarok osszefekudni barkivel.
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
25 evésen annyi pasit kaphatsz amannyit nem szégyellsz.
 4/28 anonim ***** válasza:
Akkor várd ki a sorod..
2019. júl. 22. 17:11
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi a problémád magaddal?
2019. júl. 22. 17:17
 6/28 anonim ***** válasza:
92%

Én picit sajnállak, de ugyanakkor tudom, hogy ez az egész csak a te hibád, és ilyenkor már nem tudlak sajnálni annyira.

Ha jobban belegondolsz, a boldogsághoz olyan egyszerű dolgok kellenek, mint a szeretet, törődés, fejlődés...

Ha pedig annyira szexelni akarnál , már régen találtál volna valakit, aki boldoggá tenne.

Nekem pl elég romboló és kiábrándító, amikor valakit megpróbálok boldoggá tenni, de nem fogadja el a dicséreteim, a meglátásaim, csak hajtogatja a saját baromságait, mi szerint ő soha senkinek nem fog kelleni és egy rakás szar.

2019. júl. 22. 17:21
 7/28 anonim ***** válasza:

Próbálj meg felmenni egy társkeresőre és próbálj meg onnan társat szerezni magadnak. 25 évesen lányként még bőven fogsz épkézláb partnert találni.

18/F

2019. júl. 22. 17:22
 8/28 A kérdező kommentje:
#6 Csak nekem soha nem volt baratom.
2019. júl. 22. 17:23
 9/28 anonim ***** válasza:
55%
Ha komolyan gondolod az ismerkedést valakivel, írj rám és beszélgessünk. Kiváncsi vagyok rád. 26/F
2019. júl. 22. 17:24
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem rakd magad rendbe. Növessz önbecsülést, önbizalmat. Életre szóló kapcsolatban meg ne gondolkodj jelenleg, mert nem vagy olyan állapotban, hogy egészséges kapcsolatot alakíthass ki bárkivel is.

Szerintem bőven elég lenne ha eltöltenél hosszabb időt egy férfival, és csak simán jól éreznétek magatokat.

Írtam üzenetet, de szokás szerint nem jött rá válasz... miért is jönne.

Nem bonyolultak a dolgok, csak azzá teszed.

2019. júl. 22. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!