Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha 25 évesen szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 25 évesen szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Lány vagyok,és soha nem szexeltem,és párkapcsolatom sem volt. Undorítónak tartom magam,lassan begolyozok. ;(

2019. júl. 22. 17:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20# én is úgy látom. 19# vagyok
2019. júl. 22. 18:37
 22/28 A kérdező kommentje:
#21 Mert az itteni pasik 99,9% kiehezett pasi. En eloben szeretnek,de vagy elutasitanak,vagy elmondjak h csunya vagyok.
2019. júl. 22. 18:48
 23/28 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet privátba. Én nő vagyok esküszöm. Ha hiszed hiszed..Ha nem nem. Elmondom a véleményem. A 30 as eveim végen járok.
2019. júl. 22. 18:50
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek kepet kuldeni,felek a visszaelestol. Egyebkent a privatok 98% masztizasrol szol. Ennyit az itteni ismerkedesrol1
2019. júl. 22. 18:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Én abban a 2%-ban vagyok.
2019. júl. 22. 19:00
 26/28 Liz* ***** válasza:
Próbálj egy kicsit nyitottabb lenni, akik eddig írtak teljesen normális emberek, nem akarnak visszaélni a helyzettel. De ha nem tudsz nyitni (még egy ilyen név és arc nélküli oldalon sem) nehéz lehet tényleg.
2019. júl. 22. 19:42
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát ezen a hozzáálláson nem árt változtatni kicsit. 24 éves vagyok, eddig 1 partnerem volt, kalandba nem mennék bele, nekem az nem megy, viszont szívesen ismerkednék, de te mégcsak esélyt sem adnál. Sajnos a 21. században vagyunk, sokkal hamarabb találsz párt badoon mondjuk, mint az utcán és el kell menned 1-2 rossz randira, mire megtalálod a párod.
2019. júl. 22. 19:54
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem félnél ennyire a kihasználástól, ha tisztában lennél azzal, hogy mit tudsz adni a másik félnek egy kapcsolatban.

Most ott tartasz, hogy semmit. Ezért rettegsz attól, hogy ez nem elég senkinek, ezért maximum szexre lennél alkalmas.

Nem nehéz megfejteni téged.

Teljesen normális üzeneteket írtam, és ezek szerint még ezek is túl félelmetesek voltak neked. Pedig még ha el is határoznád, hogy ismerkedsz, az üzeneteket küldözgető férfiak nagy része azonnal kiesik a távolság miatt. Egy részük a személyiségbeli inkompatibilitás miatt.

Egy másik részük azért, mert egy darab húsnak néznek...

Ha adnál esélyt és nyitott lennél, se lenne könnyű interneten ismerkedni.

Ahogy most csinálod, úgy viszont lehetetlen, ezért 100%, hogy nem fogja senki elvenni a szüzességed. Ráadásul ezt valamiféle csodálatos fordulatként emlegeted, mintha bármin is változtatna.

A rendszeres aktus a lényeg, nem az, hogy szexeltél e már valaha a múltban.

Először csak próbálj megismerkedni valakivel, aki törődne veled és gyengéden csinálná. Akivel nem egy alkalom lenne, hanem sok száz. Felesleges ezer évig halogatni, ha amúgy érzed, hogy kell.

2019. júl. 22. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!