Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti szűzeknek milyen korosztályú fizetős lányokhoz érdemes ellátogatniuk?
Figyelt kérdés
Melyik korosztály az ajánlott vagy kerülendő és miért?2019. júl. 26. 13:14
1/8 anonim válasza:
Amelyik érdekli az adott szüzet...
2/8 anonim válasza:
Mindegy. Ha kifizeted, lefekszik veled, ne bonyolítsd!
3/8 anonim válasza:
40 felettieket nézzed. Többel levelez/beszélj, olyat keress, aki hajlandó foglalkozni veled, nem csak lefeküdni.
4/8 anonim válasza:
Írj rám. Ha gondolod velem elvesztheted.
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy prostihoz nagyobb bátorság kell mint egy rendes nőhöz, mivel te gyáva vagy így nem fog menni.
6/8 anonim válasza:
Én 21 évesen vesztettem el egy fizetős csajjal: megkerestem a lehető legcsinosabb, legszebb, legrendesebb csajt a városban, és nem bántam meg 😁
Utána már nem voltak kétségeim meg félelmeim a szextől, és rendes lányokkal is simán összejött: kellett ez a löket ahhoz hogy átbillentsen, mert előtte görcsösen el akartam veszteni, azóta meg teljesen lenyugodtam ilyen téren
7/8 anonim válasza:
30 + feletti nők, akik vállalnak szüzeket is. A fiatal lányokat kerüld el, mert lehúznak.
8/8 anonim válasza:
Én is azt tudom mondani hogy a fiatalokat kerüld! Inkább a 40-es nőket keresd!
Én 22 voltam mikor egy 40+ prosti beavatott. nagyon szuper volt, játszott velem, gyengéd volt. Tudta hogy elsőnek hamar elmegyek, és már eleve rábeszélt, hogy 2 órát maradjak, és annyiszor megyek el amennyit akarok. 3 öszzsejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!