Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Szerintetek az gáz ha 19éves vagyok férfi és még szűz vagyok? Mármint voltam már nővel de nem szexszeltünk vagy pettingelés volt. :/

2019. júl. 27. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%
Igen eléggé gáz ma már. Sokan már 13-14 évesen szexelnek, azok tudnak élni, és meg is élik, amit te nem.
2019. júl. 27. 19:23
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem gáz egyáltalán, csak itt GYIK-en vesztette el mindenki 14 évesen.
2019. júl. 27. 19:25
 3/14 anonim válasza:
100%
Miért lenne az? Ez nincs megszabva hogy mikor kell elveszteni a szüzességedet. Szerintem az sokkal inkább gáz ha valaki fiatalabb mint 17 és elvesztette a szüzességét. Még bőven van időd attól még hogy ilyen elba szott ez a generáció és már elég sok a tini ri banc,a 15 éves anyukákból is van egy-kettő attól még nem kell alkalmazkodni.
2019. júl. 27. 19:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz.
2019. júl. 27. 19:28
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha az aktív, nemi életet élő 14-15 évesek körében nem reklámozod, akkor nem az.
2019. júl. 27. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz hogy ennyire adsz mások véleményére. Senkinek semmi joga "gáznak" bekategorizálni azért, mert máshogy döntesz egy olyan dologban amihez semmi közük nincsen.
2019. júl. 27. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy gáz! Inkább az a gáz és felelőtlen dolog, hogy a mai csitri tojás héj még a valagán kisgyerekek 8-11-13 éves korban szexuális életet élnek, holott még azt sem tudják, hogy valójában mi az és mire való! Sokan ezért lyukadnak ki a nőgyógyászaton abortuszra várva. Rengeteg ilyen felelőtlen kis csitrit láttam már a műtő asztalon. Bezzeg a védekezést egyik sem ismeri! Aztán lesznek majd 25-30 évesek, kiélt, lepusztult állapotban, akik még a kutyának sem kell majd, több faxt fogtak életükben, mint kilincset... Na meg a másik véglet, hogy 30 évesen is szűz még valaki, az is eléggé gáz... De le fogják pontozni a válaszom, mivel a mai társadalomban az a normális és elfogadott álláspont, hogy minél hamarabbi korban veszítse el valaki a szüzességét, holott ez a nem normális dolog! Eléggé kifordított világ lett ez....
2019. júl. 27. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Gaz nem gaz kinek mi....

de szerintem aki 19eves koraban meg szuz annak van valami difije, legyen az barmi. Nem feltetlen kell itt rosszra gondolni, eleg ha a szemelyiseged olyan, hogy nem ugy tudsz ismerkedni vagy barmi . Ne csuggedj majd valtozik ez.

2019. júl. 27. 20:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a gáz amit te annak gondolsz, szerintem nem gáz.
2019. júl. 28. 02:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Tudok egy srácról, aki 13 éves kora óta nemi életet él.

Neki ebből csak előnye származott, a középsuliban egy rakás csajnak ő vette el a szüzességét, mert tudták, hogy tapasztalt.

Manapság felnőttként csak jó csajai vannak.

Szóval jöhetsz azzal, hogy ilyen gáz, olyan gáz, az említett férfinak ebből csak előnye származott.

2019. júl. 28. 03:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!