Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne élvezzek el nyalástól?
Az előző 2 pasimmal nem volt ilyen gond, a mostani párommal viszont már az előjáték alatt elélvezek egyszer, föleg a punci nyaláskor.
Nem ezzel lenne bajom, hanem utána az aktus során sokkal nehezebben megyek el mégegyszer.
Igen, jeleztem neki már, de nagyon szeret nyalni is, én is szeretem, de néha elég 2 perc az orgazmushoz....
Nyaljon ki az aktus után inkább. Vagy nyaljon ki reggel, este meg szexeljetek, vagy fordítva. Ha ennyire szeret nyalni, csinálja néha önzetlenül, vagy olyankor viszonozd te is orállal.
Az is megoldás, ha elég időt ad hogy újra felizgulj nagyon. Bár saját tapasztalatom, hogy ez a legnehezebb. Én is imádok nyalni, és ha kinyaltam a barátnőmet, utána már annyira fel vagyok izgulva, hogy egyből a lényegre akarok térni. És persze utána kevésbé bírom sokáig. Erre a megoldás amúgy, hogy nyalás után kiveri nekem a barátnőm, aztán pár perc pihenő után újra felizgat és mehet a menet. Itt már elég sok idő mire elélvezek, és mivel rendesen dugom ilyenkor sokáig, ő is nagyokat élvez. Ehhez persze az a kulcs h előre megbeszéljétek, hogy elélvezés után egyik fél se aludjon el :)
Amúgy is a kommunikáció a kulcsa mindennek. Ha neked ez gond, beszéljétek meg.
Amúgy meg akaraterő is van a világon. Rengeteg férfi szex közben visszatartja az orgazmust, biztos neked is sikerül, csak egy kis gyakorlás / koncentráció kell. Esetleg a pároddal is gyakorolhatjátok, hogy ő nyal, de ha közel kerül, mindig abbahagyja.
Köszönöm mindenkinek!
Az első nagyon jó tanácsokat adott, de tobbieknek is hála :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!