Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex kapcsolatban vajon a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatban vajon a nők többsége idegenkedne a fenék nyalástól vagy sem?

Figyelt kérdés

Én vagyok a pasi és izgat a gondolat, ha nyalnák a fenekem is orál során (rimjob)

Vajon a nők többsége belemenne szerintetek vagy sem?

tegnapelőtt 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
En inkabb a nok feneket nyalnam
tegnapelőtt 19:53
 2/10 A kérdező kommentje:
senki sem kérdezte
tegnapelőtt 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Csináltam de csak pénzért

De persze tisztát frissen mosott és szörtelen segglyukat

Ingyen nem alázom meg magam

Boccs

N30

tegnapelőtt 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Az adott nőtől kellene megkérdezned, bár ez tipikusan olyan dolog, amit kisebb eséllyel fog szívesen bevállalni. A helyedben hozzátenném, hogy cserébe te is kinyalnád őt is ott; így azért máris jobban hangzik a kérés.
tegnapelőtt 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
Hát én meg sem ingyem sem pénzért nem alázom meg magam. Azért van egy határ, és az valahol itt van nálam (én sem várom, hogy az én fenekem nyalják).
tegnapelőtt 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálam maguktól csinálták, mert érdekelte őket, plussz ugyan így a prosztata masszázst is ők hozták fel.

Szóval ez is olyan, mint minden: embere válogatja, hogy ki mit szeretne, mit vállal.

tegnapelőtt 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
A feleségem hallani sem akar róla. A szeretőmet kérni sem kell. Simán bevállalja a prosztatamasszázst és a fenéknyalást is. Sőt elmondása szerint imádja csinálni!
tegnapelőtt 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
12%

Undorító

Az ilyen nem nő

tegnapelőtt 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Miért

tegnap 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

#3!

Te nem szexkapcsolatban voltál hanem Ribizli kapcsolatban. A szexualitásban nincs pénz 💸💰, azt a testi oromszerzesrol, kielegulesrol és a vágyak megéléséről. Aki pénzt fogad el a dugasert azt ku.rva.

tegnap 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!