Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konfliktushoz vezethet egy kapcsolatban ha csak az egyik fél igényli a fenék lyuk kényeztetést?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 21:50
1/7 anonim válasza:
Hogy mi? Nem. Mármint akit igen ha nem kapja meg az egyik fél amit szeretne
2/7 anonim válasza:
Én szívesen nyalogatom neki ha erre utasít, de én nem igénylem. Semmiféle konfliktusunk nincs ebböl.
3/7 anonim válasza:
Bármilyen szexuális vágy, szokás konfliktust tud eredményezni ami nagyon eltér.
4/7 anonim válasza:
Változó volt olyan bnom aki engedte tetszet neki de olyan is volt aki egyeltalan nem engedte
5/7 anonim válasza:
Legalább nem popó lukat írtál, ezért járna az upvote.
6/7 anonim válasza:
Sosem volt belőle konfliktus.
El tudom fogadni, ha az aktuális párom nem akar ott kényeztetni.
7/7 anonim válasza:
Én mindig kinyalatom a seggem az aktuális csajommal, de én sose nyalok, ebből még nem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!