Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nem is ismerkednék olyannal akinek problémát jelent hogy engem orgazmushoz juttasson. Önző férfiak sose érdekeltek, 1-2 menet után kiderül hogy mennyire önző és ha az, pattintom. Nem kis taknyos vagyok hogy elviseljem az idiótákat. És szerencsére nincs is szükségem keresgélésre, boldog vagyok a párommal aki nem ilyen önző csicska mint te.
Azért nehogy ám már rosszul érezzem magam mert a Gyakori kérdéseken egy-két igazi illetve kamu nő azt írja pár perc kell neki, te ezt elhiszed és akkor én vagyok a sz.r mert nekem kell fél óra. Bocs má hogy nem egy gép vagyok ember :D
Ha a párom 5 perc alatt megy el az orális technikámtól, akkor 5 percig tart, minek szopjam azután is, hogy elélvezett? De nem mindenki olyan gyorstüzelő ám mint te, ha neki is fél óra kell, akkor fél óráig csinálom. Problémák vannak a fejben ha valaki szenvedésként éli meg hogy kielégítse a párját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!