Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyalástól kb mennyi idő alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyalástól kb mennyi idő alatt mentek el?

Figyelt kérdés

aug. 17. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
5-10p
aug. 17. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Csak nyalástól kb. fél óra. Ujjazással együtt 15-20 perc de ez függ attól hogy elötte megvolt-e már a romantikus hangulat, van-e egyáltalán kedvem hozzá, le vagyok-e borotvàlva (mert ha nem, akkor feszélyezve érzem magam) illetve vannak-e zavaró tényezők úgy, mint szomszéd gyerek visítása, megy a tv vagy bármi). Ha minden klappol, akkor 20-30 perc
aug. 17. 16:26
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
2-8p
aug. 17. 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Kb 10 perc.
aug. 17. 16:43
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Kb 2p
aug. 17. 16:51
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem az ilyen kérdéseknél hogy lehet rossz választ adni amiért lepontoznak. 2-es voltam.
aug. 17. 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
Kb 5-10 perc.
aug. 17. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
A válaszok többségét elnézve ezek szerint nekem túl sok idő kell...
aug. 17. 19:23
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
#2 hát veled se ismerkednék. Fél óra bameg 🤣🤣🤣 cserébe gondolom adsz egy 5 perces szopást...
aug. 17. 23:20
 10/14 anonim ***** válasza:
19%

Hát nem is ismerkednék olyannal akinek problémát jelent hogy engem orgazmushoz juttasson. Önző férfiak sose érdekeltek, 1-2 menet után kiderül hogy mennyire önző és ha az, pattintom. Nem kis taknyos vagyok hogy elviseljem az idiótákat. És szerencsére nincs is szükségem keresgélésre, boldog vagyok a párommal aki nem ilyen önző csicska mint te.

Azért nehogy ám már rosszul érezzem magam mert a Gyakori kérdéseken egy-két igazi illetve kamu nő azt írja pár perc kell neki, te ezt elhiszed és akkor én vagyok a sz.r mert nekem kell fél óra. Bocs má hogy nem egy gép vagyok ember :D

Ha a párom 5 perc alatt megy el az orális technikámtól, akkor 5 percig tart, minek szopjam azután is, hogy elélvezett? De nem mindenki olyan gyorstüzelő ám mint te, ha neki is fél óra kell, akkor fél óráig csinálom. Problémák vannak a fejben ha valaki szenvedésként éli meg hogy kielégítse a párját....

aug. 18. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!