Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyalástól kb mennyi idő alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyalástól kb mennyi idő alatt mentek el?

Figyelt kérdés

aug. 17. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Inkább nálad nem oké valami. Nekem van 2-8p közt. Ha nulláról kezdjük se több 8 percnél.

De ffi helyében én se akarnék ennyi időt tölteni csak ezzel. Akkor már aktus és csináld közben magadnak vagy valami, hogy elélvezz egy jó előjáték után. Ez rohadt sok idő. Vagy nem tudod, hogyan irányítsd a ffit, vagy ott se vagy fejben vagy nincs normális felvezetés.

Férfiaknak meg ha jól csinálja az ember, kb 5-10p. Már ha el akarod élveztetni és nem játszol velük.

aug. 18. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Akkor dugjatok mint a nyulak pár perc alatt, mi a párommal kiélvezzük az együttléteket.
aug. 18. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem még sosem sikerült attól. Közelébe sem kerültem.
aug. 18. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
9%
12-es, az hogy nyalástól elmegyek 10 percen belül, még nem jelenti azt, hogy nem élvezzük ki az együttléteket. Főleg mert képes vagyok sorozatos orgazmusra, és az előjáték során is simán van 3 orgazmusom, majd a behatolást követően is van 3-5.
aug. 18. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!