Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hányszor szerettek elélvezni egymás után nyalastol dugástól vagy bárhogyan ?
Figyelt kérdés
Hányszor nyaltak ki egymás után élvezésig ?nov. 17. 10:12
1/9 anonim válasza:
Hangulatfüggő, de a legtöbb nyalásos elélvezés egymás után öt volt.
4/9 menta34 válasza:
#2 van még sorszám a jelentkezőknek aki megpróbál eljuttatni? (haverom kérdi)
5/9 anonim válasza:
Haverodnak üzeni a 2-es, biztosan lesz, csak el kell szánnia magát, mert bátortalan
6/9 StevenUp válasza:
ma 10:20
Mert rosszul csinálták neked... aki ügyes az meg tudja oldani neked ezt is
7/9 anonim válasza:
Nyalással el tudtak élveztetni négyszer egymás után, de az brutálisan kimerít, nem hagyom többet senkinek. Azt szeretem, ha nyalással egyszer elélveztetnek és utána esetleg dugással mégegyszer, vagy csak egyszer vagy nyalással, vagy dugással.
Nekem átlagban elég, ha egyszer elmegyek, ha többször, akkor csak úgy, ha utána hagynak aludni pár órát.
8/9 anonim válasza:
Nyalástól egyszer, dugástól meg épp mennyiszer megy, 4-8szor is akár.
9/9 anonim válasza:
Nyalastól 1x szeretem, utána extra érzékeny leszek. Behatolástól 1-2, ritkán 3x, de élvezem egészen a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!