Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van aki még 25 felett is szűz önhibáján kívül?
Figyelt kérdés
Mi az oka, miért nem sikerült még elvesztened?
Légyszíves írd oda azt is hány éves vagy.
Köszönöm!
2019. júl. 31. 13:44
2/13 A kérdező kommentje:
Az, amit úgy érzel, nem te tehetsz róla és emiatt nem sikerült még
2019. júl. 31. 13:48
3/13 anonim válasza:
Én 29 évesen szűz vagyok,és nem is érzem magam rosszul miatta.
Nem is érdekel amúgy,hogy el kéne vesztenem,nem zavar egyáltalán. Nem töröm magam nagyon rajta,majd ha megtörténik,akkor megtörténik...
29/N
4/13 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen azokat a nőket kérdezem, akik szeretnék elveszíteni, de nem sikerült még nekik.
Ha féltek a privátözöntől, írhattok üzenetet is.
2019. júl. 31. 13:49
6/13 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm a válaszod :) jó hozzáállás
2019. júl. 31. 13:49
7/13 A kérdező kommentje:
#5 és miért nem sikerült még neked? Üzenetben is elmondhatod
2019. júl. 31. 13:50
8/13 anonim válasza:
31 vagyok, de én vállalom hogy önhibámból alakult így.
9/13 A kérdező kommentje:
#8 írtam neked, ha nem gond
2019. júl. 31. 14:02
10/13 anonim válasza:
A kérdező kiírja, a válaszolók jönnek, nekik pedig elárasztja a postaládájukat a sok kéretlen üzenet.
Nincs új a nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!