Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet annak az oka ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka ha egy férfinak nem volt barátnője és még szűz?

Figyelt kérdés

Ismerkedem élőben is meg neten is, bár az utóbbit gyakrabban.

Még sosem volt barátnőm. De még randi sem. A neten egyszer találtam egy szép lányt akivel oráloztunk és annyi.

Mi lehet velem a gond?

Nagyon vágyok egy barátnőre.

23 évesen mi lehet a gond velem?

2019. júl. 30. 16:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Impotencia.
2019. júl. 30. 16:07
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Személyiséged valószínűleg nem túl jó.
2019. júl. 30. 16:08
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

"A neten egyszer találtam egy szép lányt akivel oráloztunk és annyi."

Mi a franc? Na hát ezért, rohadtul nincs helyén az értékrended.

Menjél új, jó társaságba és majd lesz barátnőd.

2019. júl. 30. 16:11
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

"...neten egyszer találtam egy szép lányt akivel oráloztunk és annyi..."

Szerintem ezt is úgy álmodtad lúzer...

2019. júl. 30. 16:14
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

Megkérdezném hogy mit csinálsz egész nap hogy nem akadtál bele a 23 éved alatt egy nőbe se? (Aki barátnőd is lehetett volna).

Egy egészséges ember dolgozik, tanul, sportol, van hobbija, néha jár parkba, vagy a belvárosba, vagy egyszerűen csak egy plázába. Sosem értettem, ennyi helyen nem lehet párt találni? Nekem ez nem áll össze, ne haragudj...

Nem bántani akarlak, nem vagyok szarkasztikus, tényleg nem értem a dolgot. Azt még csak-csak, ha egy 15 éves félénk kis szűzfiúcska panaszkodik hogy nem talál párt, nyilván neki nem alakult még ki hogy hogy kell beszélni lányokkal/nőkkel, kevés tapasztalata van, és az EQ sem feltétlenül ebben a korban tetőzik. Elvan otthon a gép előtt, suliba jár de csak fiúhaverjai vannak stb...

De te? Te mit csinálsz? Az oké hogy egy kiskamaszban nincsenek meg az említett dolgok, de belőled hol vannak? Járkálsz a városban és kérsz egy útbaigazítást. Szórakozóhelyen, bárban, fröccsteraszon stb meghívod egy piára. Munkahelyen beszélgetsz triviális hétköznapi dolgokról, majd megkérdezed hogy munka után nincs-e kedve beugrani egy kávéra. És ezek csak alap dolgok, amihez 0 kreativitás kell...

Ahhoz hogy tudjak tanácsot adni, válaszold meg kérlek hogy ez miért nen sikerült eddig? Netán egész nap otthon ülsz? Vagy nem mersz lányokhoz közeledni?

2019. júl. 30. 16:19
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
5-ös jól mondja!
2019. júl. 30. 16:23
 7/14 anonim ***** válasza:
25%

Nincsenek a nők számára vonzó belső tulajdonságaid.

Nem vagy tökös, magabiztos, domináns, kezdeményező, vicces, jó dumás. Alapvetően nem vagy férfias és szórakoztató.

Ezek hiányoznak belőled, ezért nem fogod meg a csajokat.

2019. júl. 30. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
#5: Szerintem ez ott hibádzik, hogy ha valaki kis településen él,nem feltétlenül jár se belvárosba,se plázába, szórakozóhelyre sse jár mindenki. Mondom én úgy,hogy mindhárom helyre járok :D
2019. júl. 30. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

5 vagyok.

Még valami. Egy pasit külső és belső tulajdonságok határoznak meg.

Külső: az 2 dologból tevődik össze. A genetikád, és az igényességed. Igen, fontos a külső egy nő számára. És igen, nem tudsz változtatni rajta hogy 165 cm vagy. Az genetika. De azon tudsz változtatni hogy ne legyen B kosaras csöcsöd. El tudsz járni fodrászhoz, ha vastag a szemöldököd amit nem tudsz egyedül kezelni akkor kozmetikushoz is. Tudsz stílusosan, hozzád illően öltözködni. Ez viszont már igényesség. Nézz bele a tükörbe. Te járnál magaddal ha nő lennél? Nem kell modell kinézetű 10/10-es pasinak lenni, de alapvető igényesség nélkül nincs olyan aki jól néz ki.

A belsődet szintén fejlesztheted. Önfejlesztő programok, csoportok, könyvek,szükség esetén pszichológus. Kegyetlen őszinteség önmagaddal és hajlandóság a változásra. Lásd (be) a hibáid és dolgozz rajtuk! Sose mondd hogy "ilyen vagyok és kész". De persze ezt is nehéz megmondani így ismeretlenül...

2019. júl. 30. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Engem pont kamaszkoromban szerettek a lanyok, de akkor szartam rajuk. Aztan utana el lettem atkozva es incel lettem.

2019. júl. 30. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!