Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka ha egy férfinak nem volt barátnője és még szűz?
Ismerkedem élőben is meg neten is, bár az utóbbit gyakrabban.
Még sosem volt barátnőm. De még randi sem. A neten egyszer találtam egy szép lányt akivel oráloztunk és annyi.
Mi lehet velem a gond?
Nagyon vágyok egy barátnőre.
23 évesen mi lehet a gond velem?
5 ös.
Ez nem ilyen egyszerű, bár csak így lenne.
Jó vannak azok a típusú emberek akik könnyen ismerkednek. Rájuk biztos igaz az hogy a 23 év alatt biztos belebotlik valakibe. De aki nem közvetlen? Nem vagyok egész nap itthon. Régebben a suliba szinte csak fiúk voltak, a munkahelyen meg idősebbek vannak csak. Sportolni járok, de ott sincs senki akivel tudnék ismerkedni, a neten még már évek óta próbálkozom, de találkozás senkivel sem jött össze. Szóval nem csak itthon ülök és azért nem jön össze.
Nekem mintha az élet direk nem akarná.
Amúgy irigyellek téged hogy neked ilyen könnyen megy az ismerkedés! :)
Nem tudom mekkora vagy. Viszont ha alacsony pl 170cm és mellé még ronda=férfiatlan a külsőd, akkor meg lehet értani. A nők a magas, jóképű férfias (szögletes áll, hosszúkás fej, nem az ilyen tojás alakú) külsőre buknak.
Én pl nem ilyen vagyok sajna ez a genetikának a hiánya, de nem vagyok szűz, mert prostinál vesztettem el még anno. Én már nem ismerkedem sem élőben sem neten, de te próbálkozz azért, mert ha nem vagy törpe és ronda, akkor máshol van a baj..
A lányok abban nőnek fel, hogy bűnös megvetendő dolog a szexualitás. A férfiak meg beteg állatok, mert csak a szex kell nekik.
Ne bánkódj! Ha nem futsz össze olyan lánnyal, aki értékeli, hogy vonzódsz hozzá szexuálisan. Akkor jobban jársz ha egyedül maradsz. Mint akaratod ellenére hülyét csináljanak belőled a nők, vagy tönkre tegyék az életedet.
A szexre nem csak a férfiak vágynak, hanem a nők is. Ha nem látsz vágyat a nő szemében, akkor csak hátsó szándék vezérli, esetleg a szüleinek, vagy a barátainak akar megfelelni.
Úgyhogy nézd meg a csaj barátait, mert csak nekik lesz hasznuk abból, ha kikezdesz a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!