Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 28 évesen még szűz és sosem volt barátnője, akkor ez már nem is fog változni?
Én is ezzel küzdöttem, és végül meg kellett adnom magam annak, hogy rendben, az első szembe jövőt már tényleg elkapom, és így is lett. Hosszú távon nem volt jó ötlet, mert évekig együtt maradtunk, de ez van, legalább túl voltam rajta. A legjobb, hogy nem tudtam neki örülni, mert nőktől független gondom adódott az életben, és ez jobban zavart akkor, minthogy felhőtlen lett volna az örömöm. Ez az igazi balszerencse.
A különbség, hogy én 23 évesen eljutottam oda, hogy beérem kevesebbel, és végre lefekszem azzal, aki egyáltalán akar tőlem valamit. De ezzel küzdöttem akkor már 6-7 éve. Szóval igen, ha tényleg az zavar, hogy szűz vagy, akkor le kell tudni akár egy csúnyával is. De ha tényleg csak a fullos nő kell, akkor tűrd el, hogy szűz maradsz, sajnos.
28F
Ha ilyen igényem lennének de nem jött volna össze akkor már rég megkerestem volna valami fizetős fullos csajt.
28 évesen gondolom van már akkora jövedelmed hogy beleférjen egy ilyen "fontos" kiadás :D
Attól a "sosem volt barátnője" is változik?
Nem hinném hogy elsőre kapcsolat lenne való egy ilyen beállítottságú férfinak.
Ha rákap a punci "ízére" akkor lehet majd próbálkozni fog nem fizetős csajoknál is...ha meg nem akkor legalább dugott egyet.Nem kell túlgondolni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!