Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi 28 évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 28 évesen még szűz és sosem volt barátnője, akkor ez már nem is fog változni?

Figyelt kérdés
Ami az ok lehet, hogy a város legfullosabb női jönnek be. Átlagost is elfogadnék, de többnyire eddig az összes csaj aki érdeklődött iránytam azok nagyon csúnyák voltak NA és belsőre sem az én világomban éltek mielőtt lehordanátok a sáros földig. Csak azért, meg hülyeségnek tartottam volna összejönni velük, hogy se külsőre se belsőre nem jöttek be, de elmondhatnám már nem vagyok szűz lúzer...

2019. máj. 27. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is ezzel küzdöttem, és végül meg kellett adnom magam annak, hogy rendben, az első szembe jövőt már tényleg elkapom, és így is lett. Hosszú távon nem volt jó ötlet, mert évekig együtt maradtunk, de ez van, legalább túl voltam rajta. A legjobb, hogy nem tudtam neki örülni, mert nőktől független gondom adódott az életben, és ez jobban zavart akkor, minthogy felhőtlen lett volna az örömöm. Ez az igazi balszerencse.

A különbség, hogy én 23 évesen eljutottam oda, hogy beérem kevesebbel, és végre lefekszem azzal, aki egyáltalán akar tőlem valamit. De ezzel küzdöttem akkor már 6-7 éve. Szóval igen, ha tényleg az zavar, hogy szűz vagy, akkor le kell tudni akár egy csúnyával is. De ha tényleg csak a fullos nő kell, akkor tűrd el, hogy szűz maradsz, sajnos.

28F

2019. máj. 27. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Remélem soha nem lesz nőd. Minek, ha eddig kibírtad?
2019. máj. 27. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem valtozott.

35f

2019. máj. 27. 16:33
 4/9 anonim válasza:

Ha ilyen igényem lennének de nem jött volna össze akkor már rég megkerestem volna valami fizetős fullos csajt.

28 évesen gondolom van már akkora jövedelmed hogy beleférjen egy ilyen "fontos" kiadás :D

2019. máj. 27. 16:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen 100 ezer forint félre van téve egy ilyen szextúrára ;) De még várom a csodát és a hercegnőket.
2019. máj. 27. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem 29 évesen sikerült.
2019. máj. 27. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól a "sosem volt barátnője" is változik?

2019. máj. 27. 17:04
 8/9 anonim válasza:

Nem hinném hogy elsőre kapcsolat lenne való egy ilyen beállítottságú férfinak.

Ha rákap a punci "ízére" akkor lehet majd próbálkozni fog nem fizetős csajoknál is...ha meg nem akkor legalább dugott egyet.Nem kell túlgondolni az ilyesmit.

2019. máj. 27. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
De változik. Jövő ilyenkorra csajoktól függetlenül 29 éves lesz.
2019. máj. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!