Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves szűz fiúnak van még esélye arra hogy legyen barátnője?
Figyelt kérdés
Én sajnos így jártam. Suliba, munkahelyen nincs/nem volt lehetőségem ismerkedni. Neten próbálkozom, de ott sem sikerült. Bulizni nem nagyon járok. Még nem is csókolóztam, csak egy lányt öleltem meg eddig.
Lesz olyan lány aki így elfogad engem? A kinézetemmel nincs különösebb gond, és rendesnek mondanak mások.
2019. máj. 26. 16:29
3/9 anonim válasza:
Miért ne lenne?Persze hogy van.Nem vagy lekésve semmiről.
4/9 Apivorous válasza:
Nincsen, magányosan és szűzen fogsz meghalni.
5/9 anonim válasza:
Esélyed van, de nem ártana kimozdulnod otthonról. A netes ismerkedéssel az a baj, hogy a férfi:nő arány a társkeresőkön 10:1, tehát egy nőre 10 férfi jut. Egy buliban meg kb. fele-fele az arány, rosszabb esetben is egy lányra két fiú jut. Érted, a való életben fogsz úgyis beszélgetni előbb-utóbb a pároddal, ezt kellene gyakorolni. Ja és a fiú barátaid is hasznosak lehetnek olyan szempontból, hogy lehet, hogy nekik vannak lánytestvéreik, unokatestvéreik, nő ismerőseik. Ha egy ismerősöd mutat be, azzal sokkal beljebb vagy a lányoknál, mintha idegenként mennél oda hozzájuk.
6/9 anonim válasza:
20 nappal a 24. születésnapom előtt vesztettem el a szüzességem, úgyhogy van. Bár veled ellentétben jártam helyekre, és olyan lányt sikerült, bár az egyetem és az internet segítségével megismernem, akivel hasonló (volt) a zenei ízlésünk.
28F
7/9 anonim válasza:
Ha akarod írj privátban, és segítek! De ha írsz akkor nincs olyan, hogy nem merem, meg nem akarom! Csak ha tényleg elszánt vagy és hajlandó vagy a változásra akkor írj!
9/9 anonim válasza:
215 szörre is azt mindom nincs. Így halsz meg majd... Nem unod? Mindig ugyanaz a kérdés.... Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!