Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti meg vagytok elégedve a testetekkel?
Nem!
A mellem miatt mert nekem túl nagy(80B) és nem olyan a formája amilyet én szeretnék.
Meg a hasam még nem elg lapos.
Nem. Épp fogyok, szülés után maradt fenn pár kg. Meg alacsony is vagyok, de ezzel úgysem tudok mit kezdeni. A szoptatás után meg a mellem sem olyan telt mint volt (bezzeg közben :D), bár nem lóg nagyon vagy ilyesmi. Szerencsére terhescsíkok nem jöttek elő rajtam, úgyhogy a bőröm oké. A seggem is kerekebb volt korábban, ezen is dolgoznom kell.
Szégyenlős emiatt egyáltalán nem vagyok, a párom előtt simán mászkálok itthon meztelenül, most sincs rajtam semmi. Délután is meztelenül mászkáltam és irtó jót szeretkeztünk - mindketten világosban élvezzük jobban. Amikor nagyobb lesz a gyerek akkor azért nem fogok ennyit meztelenkedni, de még most lehet :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!