Ha meg lennétek elégedve a testetekkel, ti kiállnátok így nagyközönség elé? (hogy ennyire kint van a feneketek)
Én nem vagyok megelégedve a testemmel, és ki mernék állni, bár nem hiszem, hogy bárki kíváncsi lenne a szőrös seggemre :D
21f
Nem mutogatnam magam igy nagykozonseg elott. Igy se szeretem ha meresztik a szemuket utanam az emberek, amikor vegre lett kontaktlencsem (a szemuveget utcara nem hordtam) mindig azt hittem hogy leettem magam/ fogkremes vagyok, vagy valami gaz van velem.
Szoval engem nem vonz a magamutogatas. Nem szeretnem ha bamulnanak, foleg a pucer fenekem idegenek.
A Balatonon viszont hajon ahol csak mi voltunk napoztam mar tangaban es bikinifelsoben, de az a to kozepen volt, pl. strandra nem nagyon mennek igy le...
Felreertes ne essek nem vagyok dagadt, de nincs tokeletes testem (meg) mondjuk ennel a nonel 100x jobb a seggem az is tuti.
ő megvan elégedve a fenekével? helyében nem mutogatnám ennyire...
-nem mondom h rossz, de nekem túl sok. Vékonyabb, feszesebb női hátsók jobban vonzanak, mint pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!