Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, meg vagytok elégedve a testetekkel, arcotokkal? Szépnek tartjátok magatokat? Ha nem, miért nem?
Nagyjából igen. Amit tudok, azt kihozom magamból, és sok tekintetben szerencsés vagyok. A fenekem kritikus pont, de az utóbbi időben javítottam rajta, nyárra vállalható lesz :)
A lábujjam nem tetszik, de azzal sok mindent nem tudok csinálni, ápolt vagyok, csak nem totál gömbölyű a lábujjam, ez van. Nyitott cipőt emiatt nem hordok, de túlélem.
Nem igazán. Hiába mondják, éreztetik velem hogy szép vagyok és csinos, nehezen fogadom el. Tudom, hogy nem olyan vészes (pici poci, nagyobb combok, kis mell), de sose lehet álomalakom.
Az arcom meg, hát.. Utálom a mosolyom, eltorzul tőle a fejem:D De amúgy inkább szépnek tartom magam, és szerencsére a bőröm is elég tiszta.
19/L
Ja, elfogadtam, hogy így nézek ki, igen.
Egyébként meg kva sok munkám van benne, szóval, ja. Baromi jól nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!