Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rondább külsejű fiúk, ti már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rondább külsejű fiúk, ti már megbarátkoztatok a testetekkel, arcotokkal, hogy nem tudtok rajta változtatni?

Figyelt kérdés
Mert én évek óta el vagyok keseredve. Emiatt nem vesznek emberszámba a lányok.
2011. dec. 14. 22:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Én egy adonisz vagyok úgy hogy már rég meg barátkoztam magammal he-he, mellesleg nincs veszve semmi tesó, aki keres az talál, lesz ki ember számba vesz (fúj de szar volt a vég szó :D )
2011. dec. 14. 22:07
 2/23 anonim ***** válasza:
nem barátkoztam meg, plasztikai sebészre gyüjtök
2011. dec. 14. 22:08
 3/23 A kérdező kommentje:
Minden nap ezzel a fejjel kelek és fekszek. A jó pasit meg minden nap más nővel kelnek és fekszenek. Így telik az életem. Elmélkedek a megváltozathatatlanon.
2011. dec. 14. 22:08
 4/23 anonim ***** válasza:

hát én megbarátkoztam már vele, nem lesz soha pénzem plasztikai sebészetre (na nem mintha akarnám) szóval mást nem lehet tenni, el kell fogadni

bár azért néha amikor tudom, hogy valaki emiatt nem akar tőlem semmit, akkor kicsit elszomorodok de ennyi

2011. dec. 14. 22:10
 5/23 anonim ***** válasza:
Van egy megoldás.....K*RVAAAA.... 5kilóért ember számba vesz. ;Đ
2011. dec. 14. 22:10
 6/23 A kérdező kommentje:

Első. Akkora arcod van mint Rondaldonak meg Ibrahimovicsnak együtt. De nekik van mire, nekd meg nincs.

2. Mit műttetnél meg magadon? Ráncfelvarrás, zsízleszívás, hajbeülteés, orrműtét? Mondjuk az orr az utolsó lenne, az is nagy, de az arcom jobban zavar.

2011. dec. 14. 22:11
 7/23 anonim ***** válasza:
Ki az a Rondaldo?
2011. dec. 14. 22:12
 8/23 anonim válasza:
A faszom mérete miatt igen.
2011. dec. 14. 22:14
 9/23 anonim ***** válasza:
Engem meg hidegen hagy, így jártam.
2011. dec. 14. 22:16
 10/23 kolosbean ***** válasza:
a testemet úgy-ahogy rendbe hoztam pár év kondival,az arcom meg normális,nem olyan gáz :D gyúrj,akkor a tested legalább jó lesz.
2011. dec. 14. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!