Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rondább külsejű fiúk, ti már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rondább külsejű fiúk, ti már megbarátkoztatok a testetekkel, arcotokkal, hogy nem tudtok rajta változtatni?

Figyelt kérdés
Mert én évek óta el vagyok keseredve. Emiatt nem vesznek emberszámba a lányok.
2011. dec. 14. 22:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az arcom állítólag nem gáz, de a testemmel (jogosan) nagyon nem vagyok megelégedve. De úgy döntöttem adok még egy esélyt magamnak mielőtt öngyilkos lennék. Jövőre veszek magamnak egy éves uszodabérletet ahova naponta-kétnaponta járok majd, és ha jobb lesz az idő, akkor busz helyett bicajjal. Valamint ha anyagilag összejön akkor szeretnék egy végleges hát szőrtelenítést is csináltatni. Nem adom fel egyelőre.
2011. dec. 14. 22:53
 12/23 anonim ***** válasza:

elfogadni nem tudom, de nem kesergek rajta, ez van, vannak más dolgok is amikkel lehet aratni a külsőn kívül, azokra kell ráhajtani.

21f

2011. dec. 14. 23:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is elmegyek plasztikai sebészhez, ha egyszer lesz annyi pénzem. Mondjuk rajtam lehet h még az se segít, mert Brad Pitt arcot biztos nem tud varázsolni, márpedig 170 centis "magassággal" csak úgy van esélye az embernek a csajoknál.
2011. dec. 15. 08:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Azért nem kell B.P-nek lenni. Elég egy átlagos külső és jó duma, legalábbis mindenki ezt mondja. Viszont az megint igaz, hogy az egyetemen egyre ritkábban látok átlagos külsejű fiút lányokkal kézen fogva, ehet csak rossz egyetemre járok, nem tudom...
2011. dec. 15. 08:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Az átlagos külsőhöz viszont átlagos magasság is hozzátartozik, és ha ezt nem éred el, akkor kompenzálni kell vmivel ;)
2011. dec. 15. 09:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Miért milyen az átlagos magasság. A magyarok átlagmagassága 176 cm kereken. A tiéd mekkora?
2011. dec. 15. 09:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Vagy ha alacsonyabb vagy ennél, akkor miért nem gyúrod ki magad? Kisebb felületű testet jóval könnyebb kisportolni.
2011. dec. 15. 09:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Én 170 cm vagyok. Lehet h könnyebb kigyúrni, de hülyébben is néz ki :)
2011. dec. 15. 09:34
 19/23 anonim ***** válasza:

Azt te csak úgy gondolod hogy minden jól kinéző pasi minden nap másik csaj mellett ébred, vagy hogy nekik mindig olyan könnyű. Persze, valamivel könnyebb, de ha nem vagy adonisz, akkor sincs veszve semmi. Öltözködj igényesen, találd meg a stílusod, legyen olyan frizurád ami jól áll, sportolj (nem kell teljesen kigyúrni magad csak legyen emberformád), és legyél könnyed, ne aggódj, keseregj, hanem foglalkozz pozitív dolgokkal.

A csajok sokkal inkább azt veszik észre, mikor megnézik, hogy jó pasi vagy-e, hogy mennyire vagy egyben, milyen a kisugárzásod, stb. Ha jólöltözött, stílusos és magabiztos vagy, az bőven pótolja a tökéletes arcot.

2011. dec. 15. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem barátkoztam meg vele, de nem is nagyon idegesítem ár magam ezzel. Kerülöm a tükröket és más problémákkal foglalom le magam.
2011. dec. 15. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!