Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rondább külsejű fiúk, ti már megbarátkoztatok a testetekkel, arcotokkal, hogy nem tudtok rajta változtatni?
Figyelt kérdés
Mert én évek óta el vagyok keseredve. Emiatt nem vesznek emberszámba a lányok.2011. dec. 14. 22:04
21/23 anonim válasza:
Előző, tanúsíthatom, h nem így van!
23/23 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Én csak annyit tennék még hozzá: élhetsz úgy, hogy azt gondolod, minden lány felszínes és csak a tökéletes külsejű pasik jönnek be nekik. Vagy élhetsz úgy, hogy elhiszed, hogy vannak csajok, akiknek te is bejöhetsz, akár még a kinézeted is, és akik szívesen lennének veled.
Ha az első szerint élsz, nem is fogsz próbálkozni, és esélyed sem lesz. Ha a második szerint élsz, nos, énse vagyok mindentudó, lehet hogy akkor is kudarcot vallasz, de akkor legalább megadod magadnak a lehetőséget, és sosem lehet tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!