Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti meg vagytok elégedve a testetekkel?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor mi miatt nem? Szégyenlős vagy emiatt?2019. júl. 26. 18:26
11/22 anonim válasza:
Na még egyszer,Nem,elég lapos a fenekem. :)
12/22 anonim válasza:
Aki meg van elégedve az le van pontozva😅
13/22 anonim válasza:
A fenekemmel annyira nem, de jó utra tértem és dolgozom rajta :D
24 L
14/22 anonim válasza:
Megvagyok. Hosszú, formás combom van, a mellem is kifejezetten nagy az alkatomhoz képest.
15/22 anonim válasza:
Igen, meg vagyok vele elégedve.
Szerencse kérdése is, mert elég jó testalkatot örököltem, meg azért sok munka is van benne, mert kilenc évig sportoltam intenzíven, meg most is sokat mozgok.
16/22 anonim válasza:
Meg vagyok elégedve a testemmel, bár pár kg-t fogyhatnék szerintem.
17/22 anonim válasza:
# 17
Mivel csak a fenekemmel nem vagyok teljesen elégedett 😝
Leszólod Rékát, mert egy sikeres ember te meg nem... hát van ilyen...
Sajnálom a szánalmas életedet, ami azzal telik hogy másokat próbálsz lehúzni a mocskos válaszaiddal... jó önsanyargatást 😉
18/22 anonim válasza:
rubintos réka minden, csak nem nőies!
19/22 anonim válasza:
Hát...nem teljesen, viszont itt nem részletezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!