Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szereti az óvszert, de elviseli, viszont én elzárkózom a hormonális védekezéstől. Mi lenne a kompromisszum?
Szeretném ha neki is jó lenne, azért tettem fel a kérdést. Hosszú tavra tervezünk, baba egyelőre kizárva. En viszont elzárkózom a hormonális fogamzásgátlástól, ezt tudja is, ha megzsarol vele az szakítóok. Viszont szeretné ha neki is jó lenne a szex, elviseli de nem szereti az óvszert.
Hogy lehet ezt megoldani? Tudom, hogy a többi megoldás nem annyira biztonságos, mint ez a kettő.
Nemcsak ez a két módszer létezik ám! Igen, ezek a legbiztonságosabbak, viszont a kevésbé jó statisztikájú módszerek is ugyanolyan jó védelmet nyújtanak, ha egyszerre többet alkalmaztok. Pl. Spermicid + megszakítás, vagy pesszárium + spermicid, esetleg mindhárom egyszerre.
Vannak hormonmentes méhen belüli eszközök, amit a nőgyógyász tesz fel. Én nem használnám, de sokaknak bevált.
Ezeket váltogatni is lehet. Pl. peteérés környékén gumit húz, a kevésbé veszélyes időszakokban pedig pesszáriumot vagy méhszájsapkát használtok. A megszakítás magában mindig kockázatos, de valamelyikkel kombinálva már jó megoldás lehet.
Nemcsak az anál vagy szakítás létezik. Egy nőgyógyász valószínűleg még több lehetőséget tudna mondani.
Mondjuk nem élvez beléd?
Én sosem használtam még óvszert, mert van elegendő önkontrollom ahhoz, hogy tudjam szabályozni a saját testem működését.
Igen tudom, iylen nem létezik, mindenki terhes akihez valaha hozzáértem + a Föld lapos, és Soros hibája amúgy is...
Van Vény nélkül kapható hormon mentes fogamzásgátló tabletta.
Barátnőm évek ota használja es minden úgy működik ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!